Connect with us

Revistateo.ro

BLACK-FRIDAY-2015

Stiri

BLACK FRIDAY 2015. ELEFANT a anuntat OFERTA la TELEFOANE. VEZI PRETURI

BLACK FRIDAY 2015. ELEFANT  a anuntat OFERTA la TELFOANE   .Cele mai bune preturi de Black Fridayla Elefant! CUMPARA TELEFOANE    la REDUCERE!  

TELEFOANE LA SUPER REDUCERI

De Black Friday 2015, la Elefant ai carti, ceasuri,decoratiuni,papetarie, birotica,accesorii, stickere, gadgeturi, la CELE MAI BUNE PRETURI.

CELE MAI BUNE PRETURI PE ELEFANT DOAR AICI

TELEFOANE LA PRETURI BOMBA AICI
CELE MAI MICI PRETURI LA TELEFOANE AICI

BLACK FRIDAY 2015, ELEFANT. Anul acesta, elefant.ro organizeaza campania de Black Friday pe data de 20 noiembrie. Clientele pot face comenzi direct din site și pot ridica coletele din punctele de livrare din toata țara, cu transport gratuit.

BLACK FRIDAY 2015, ELEFANT. Pentru perioada 20-22 noiembrie, programul punctelor de livrare elefant.ro este non stop, cu excepția celor de la metrou.

SMARTPHONEURI LA REDUCERE AICI

BLACK FRIDAY 2015, ELEFANT. Vrem ca de Black Friday clientele elefant.ro să primească produsele comandate în cel mai scurt timp și fără costuri suplimentare de transport. De aceea le-am pus la dispoziție punctele de livrare cu program non stop în București, Iași și Cluj. Cele mai căutate și comandate produse ne așteptăm să fie din categoriile ceasuri, parfumuri, cărți și modă.” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

BLACK FRIDAY 2015, ELEFANT. Retailerul online anunță de la ora 12 noaptea reduceri irezistibile la toate categoriile de produse disponibile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top