Connect with us

Revistateo.ro

Biletul ei de zbor a fost schimbat pe ultima suta de metri. Cand a vazut ce scrie pe el, a inceput sa planga

Stil de viata

Biletul ei de zbor a fost schimbat pe ultima suta de metri. Cand a vazut ce scrie pe el, a inceput sa planga

Cine n-are bunici, sa-si cumpere! Vei intelege si mai bine acest dicton dupa ce vei citi randurile de mai jos. Relatia cu bunicii nostri ne imbogatesc cel mai mult din punct de vedere spiritual.

Bunicii gasesc intotdeauna acel cuvant de care avem nevoie cand simtim ca se prabuseste lumea peste noi. Ei niciodata nu ne vor dori raul si, oricat de putina si amara ar fi painea lor, tot ne vor primi la masa.

Copilarie fara bunici nu exista si abia asteptam sa crestem mari pentru a le demonstra batranilor nostri cat de mult ii apreciem. Atunci cand suntem mici, avem impresia ca totul ni se cuvine, ca bunicii nu fac prea multe eforturi sa aiba grija de noi, insa odata ce crestem observam cat de grea este viata.

Moment emotionant la altar. Ce a facut un barbat inainte sa spuna „DA!”

IMAGINI EMOTIONANTE cu gemenele care traiesc in acelasi corp

O bunicuta foarte simpatica trebuia sa completeze un bilet de zbor in interiorul tarii sale, Anglia. Aceasta credea ca va merge sa vada pe cineva din tara ei natala. Nu i-a trecut niciodata prin cap de ce i se va intampla in urmatoarele ore.

Agentul de zbor i-a schimbat biletul pe ultima suta de metri, incercand sa o puna la incercare pe batrana. Biletul ei de zbor avea trecut ca destinatia finala orasul Londra, insa, dupa ce a primit un nou tichet in mana, agentul i-a spus urmatoarele cuvinte: „Trebuie sa completati aceste campuri.

Mai jos va rof sa scrieti New York”. Batranei nu i-a venit sa creada ce aude si a ramas perplexa. Dupa cateva secunde, fericirea i se citea pe chip si a inceput sa planga. Nepoata ei i-a cumparat un bilet ca sa ajunga la ea, dupa ani de zile in care nu a vazut-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top