Connect with us

Revistateo.ro

Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior

Exatlon

Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior

Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior. După ce a fost eliminat de la Exatlon, fostul fotbalist a vorbit despre problema pe care o are fiul său în vârstă de 15 ani.

Marco, băiatul lui Giani Kiriță, trebuie să fie operat la picior

Fostul fotbalist își iubește foarte mult copiii. Are o fată, Roxana, și un băiat, Marco. Giani Kiriță mereu vorbea despre ei la Exatlon. A stat patru luni departe de ei atunci când a participat la emisiune. Însă, când i-a revăzut după acele luni în are au fost departe de ei, s-a schimbat.

I-a studiat mai multe minute la rând și nu voia ca ei să mai plece de lângă el. De asemena, după ce a a juns acasă, Giani Kiriță a spus că trebuie să ia o decizie importantă împreună cu fosta lui soție. Este vorba despre fiul lor. Băiatul are o problemă la picior și necesită operație.

CITEȘTE ȘI: Exatlon 2 mai 2018. Mama lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fiul ei a fost nominalizat pentru prima oară

CITEȘTE ȘI: Detalii neștiute despre viața lui Giani Kiriță

“Lui Marco trebuie sa i se faca analize si o operatie la picior. Nu e foarte grava, dar trebuie sa luam o decizie ca sa nu-i fie afectata cariera de fotbalist. Din momentul in care am auzit de Marco, la altceva nu mi-a mai stat gandul. El o sa fie un fotbalist mai bun ca mine”, a spus Giani Kiriță despre fiul lui, în vârstă de 15 ani, potrivit wowbiz.ro.

Marco își dorește să calce pe urmele tatălui său. Vrea să fie și el fotbalist. Mai mult decât atât, se pare că băiatul își dorește chiar să participe la Exatlon, la un moment dat, ca tatăl lui. “Pentru el am fost la Exatlon si pentru el am luptat atat. Vrea sa ajunga si el acolo si a inceput deja antrenamentele”, a mai spus fostul fotbalist, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top