Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu, pusă la punct de Andreea Mantea: „Cu mine nu îți merge...”

Staruri

Bianca Drăgușanu, pusă la punct de Andreea Mantea: „Cu mine nu îți merge…”

Atunci când a fost anunțată că fi noua prezentator a emisiunii „Te vreau lângă mine”, Victor Slav a fost martorul unor momente neașteptate între colega sa de platou, Andreea Mantea, și Bianca Drăgușanu.

Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca, de față cu toată lumea. Fosta iubită a lui Victor Slav a fost invitată atunci în platoul „WoWbiz”, pentru a vorbi despre emisiunea pe care o prezintă, însă nu a fost mulțumită de primirea făcută. Aceasta le-a spus moderatorilor că ar merita ceva mai mult.

„Sunt și eu vedetă Kanal D. Mi s-a părut foarte frumos cum mi-ați facut intrarea, dar totuși, dacă suntem acum în familie, și ne permitem, parcă mi-aș dori o intrare mai WOW, dacă tot suntem la WOWbiz. Vreau să mai intru o dată, să fie mai cu forță. Ca și cum te bucuri că sunt aici cu adevărat”, le-a spus atunci Bianca Drăgușanu celor doi prezentatori de la “WOWbiz”. Iar cuvintele Biancăi nu au fost digerate prea ușor, căci Andreea a reacționat.

Citește și: Ce spun astrologii despre relația lui Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu: „Ies scântei”

Cele două s-au înțepat în fața camerelor de filmat, iar telespectatorii au văzut care este relația dintre cele două.

Fetele fac parte din noua mea echipă, dar mai multe veti vedea luni, la ora 13.00, aici, la Kanal D. Vă mulțumesc foarte mult. A fost drăguț, dar asta pentru ca doamnele de aici au țipat foarte tare si au aplaudat. Eu aș vrea sa mai am o intrare”, a mai spus prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine”.

Citește și: Andreea Mantea și Victor Slav: „Nu suntem un cuplu”

Eu știu că el e bărbatu-tău, dar cu mine nu îți merge!”, a reacționat Andreea Mantea, care deja începuse să își piardă răbdarea.

„Auzi, da’ zi-mi si mie. Așa face și acasă? E perioada aia… Râde lumea de noi. Dragi telespectatori, vouă v-a placut? Crezi că face mișto de noi? Așa e ea mai pumn de fier și acasă?”, l-a întrebat atunci Andreea Mantea pe Victor Slav.

Andreea Mantea și Victor Slav au negat faptul că ar forma un cuplu în afara emisiunii

Din fericire, totul a fost doar un scenariu bine pus la punct între cei trei și Bianca se înțelege foarte bine cu Andreea Mantea.

La scurt timp de la despărțirea Biancăi de Victor Slav, au existat mai multe zvonuri conform cărora Andreea și Victor ar forma un cuplu, însă cei doi au negat aceste informații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top