Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Berbec

Horoscop Lunar

Berbec – Horoscop luna Iulie

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru zodia Berbec – Dragoste, Cariera si Relatii

HOROSCOP LUNA IULIE BERBEC Aspecte generale
Guvernatorul tau Marte, s-a decis finalmente in ce directie merge, dupa mai bine de 6 luni de ratacire prin Balanta. Gata, paraseste Balanta dupa un tranzit foarte lung si neobisnuit ce a coincis si cu o perioada de retrogradare, dar de acum are cativa ani buni de mers constant numai inainte.

Poate inca te mai resimti dupa retrogradarea patronului tau zodiacal, dar se presupune ca pe perioada retrogradarii sale ai avut timp sa te intelegi mai bine. Sa mai arunci si cate o privire inapoi la cel care ai fost, la ce ai facut inainte, la ce greseli ai comis, ca sa poti face schimbarile necesare.

Uranus e in continuare unul din aliatii tai de nadejde, datator de energie, entuziasm, curaj si un dram de nebunie numai bun pentru a porni lucruri nemaifacute, pentru a te redescoperi si reformula. Jupiter se muta si el, luna aceasta, intr-o zodie de foc, ceea ce tie iti convine de minune, ca atare urmatoarea parte a anului suna bine, promitator, incurajator, merita sa valorifici incarcatura de foc a acestei perioade pentru a da startul unor actiuni interesante, pe placul tau.

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top