Connect with us

Revistateo.ro

Bătaie cu perne în Bucureşti

Stiri

Bătaie cu perne în Bucureşti

Bătaie cu perne în Bucureşti. Îţi mai aminteşti când săreau fulgii din pernele mamei, spre amuzamentul tău şi al prietenilor? Ei bine, cineva s-a gândit să facă din asta o sărbătoare. Aşa a apărut International Pillow Fight Day, eveniment ce are loc în mai multe oraşe ale lumii, printre care şi Bucureşti.

Marea bătaie de anul acesta va avea loc în Piaţa Universităţii, după cum au declarat organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului inedit.

„Într-o simpatică zi de primavară, vă învităm la cea mai mare bătaie cu perne! International Pillow Fight Day se va desfăşura Sâmbăta, 4 Aprilie, ora 16:00 în Piaţa Universităţii. Vă aşteptăm dornici de zâmbete şi voie bună!”

Practic, tot ce trebuie să faceţi este să vă prezentaţi în locaţia mai sus precizată, cu o pernă şi mult chef de distracţie. Chiar dacă anunţul a fost postat pe 17 martie, în mai puţin de două zile peste 2500 de oameni au anunţat că vor participa la bătaia cu perne.

Şi anul trecut bucureştenii s-au războit cu perne, iar videoclipul de mai jos arată fericirea oamenilor care au participat la eveniment.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top