Connect with us

Revistateo.ro

baro foro

Inedit

Baro Foro, editia intai: Goran Bregovic, Gipsy Casual, Rona Hartner, The Zuralia Orchestra si Provincialii

Sambata, 29 august de la ora 17:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Uite ce nume mari vor fi acolo.

Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist GORAN BREGOVIC si Wedding and Funeral Orchestra. Pe langa Gipsy Casual ii mai puteti vedea live si pe Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si Provincialii.

Sambata, 29 august de la ora 17:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist GORAN BREGOVIC si Wedding and Funeral Orchestra. Pe langa Gipsy Casual ii mai puteti vedea live si pe Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si Provincialii.

Organizatorii anunta ca mai sunt doar cateva zile in care puteti gasi bilete la oferta, urmand ca de saptamana viitoare acestea sa se scumpeasca.

baro foro 3
Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta !

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro , www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare

Biletele la oferta sunt disponibile la urmatoarele preturi:

140 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna
80 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
50 de lei categoria C, cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena.

Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C. In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Pentru mai multe detalii intrati AICI

Sursa foto infomusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top