Connect with us

Revistateo.ro

Barbatii ucrainieni, scosi spre adoptie pe Internet - FOTO

Stil de viata

Barbatii ucrainieni, scosi spre adoptie pe Internet – FOTO

Daca despre barbatii rusii se spun ca sunt dintr-o bucata si sunt pe placul femeilor, cei francezi saruta cel mai bine, ce se poate spune despre barbatii ucrainieni? Care o fi motivul pentru care pe Internet a aparut o campanie de adoptie a acestora?

Site-ul de femei whatthegirl.com scrie ca, pe Internet, a pornit o intreaga campanie de adoptie a barbatilor ucrainieni pentru a fi salvati de la inrolarea in armata.

Barbatii ucrainieni, salvati de femeile din toata lumea de razboi

Desi informatia nu a fost confirmata inca, cert este ca programul „Adopta un ucrainean” a creat furori pe retelele de socializare unde femeile dau share la fotografii cu cele mai frumoase exemplare masculine din aceasta tara.

Dupa cum se stie, Ucraina este un camp de lupta periculos, desi razboiul civil in urma caruia a fost inlaturat Ianukovici s-a sfarsit. Tinerii ucrainieni sunt obligati sa faca armata pentru ca tara poate fi oricand atacata din nou de rusi, mai alex dupa anexarea Peninsulei Crimeea.

Barbatii ucrainieni, scosi spre adoptie pe Internet - FOTO-1

Din acest motiv, multe familii isi trimit baietii care ating varsta de 18 ani in afara tarii pentru a-i proteja de razboi, ca sa isi faca un viitor mai bun in alta parte.

Barbatii ucrainieni, scosi spre adoptie pe Internet - FOTO-2

Cele mai multe femei care au adoptat barbati ucrainieni in ultimul an sunt din America de Nord, America Centrala, America de Sud, Spania si alte tari de la Mediterana.

Barbatii ucrainieni, scosi spre adoptie pe Internet - FOTO-3

Sursa foto: whatthegirl.com, Instagram

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top