Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Balantele cunosc o persoana speciala! Citeste sfatul zilei de 1 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Balantele incep anul foarte active din punct de vedere social. In prima zi din 2016 vor cunoaste o persoana speciala care le va invata multe lucruri despre viata. Citeste sfatul zilei de 1 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Du-te pana la capatul lumii daca acolo simti ca e fericirea pentru tine. Nu te lasa impiedicat de niciun gand ezitant. Fa tot posibilul sa iti indeplinesti dorintele, fie ce o fi. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi e o zi perfecta in care sa te relaxezi, sa te inconjori de prietenii tai dragi si sa le oferi momente frumoase. Detaseaza-te de munca si bucura-te de prima zi a noului an. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te da lovit inainte ca un eveniment sa se petreaca pentru ca nu stii cu exactitate despre ce e vorba. Mai bine documenteaza-te inainte sa spui ceva ce ar putea rani oamenii din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Viseaza! Nu iti fie teama sa iti doresti cele mai frumoase lucruri. Asigura-te ca visele tale se vor si indeplini, adica pune osul la treaba imediat ce ti-ai propus. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Analizeaza-ti interiorul si cauta raspunsurile la intrebarile care te macina in tine insuti. Fa un efort de a cauta adanc cele mai interesante lucruri cu ajutorul carora sa poti razbi in viata. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Gaseste-ti loc in inima celorlalti fara sa apelezi la tertipuri pentru a-i convinge sa te bage in seama. Fii natural, fa-te comod si cauta sa nu te lasi influentat de falsele senzatii ce apar din cand in cand. Numarul norocos al zilei: 14.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top