Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Balanta

Horoscop Lunar

Balanta – Horoscop Luna Iulie

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru zodia Balanta- Dragoste, Cariera si Relatii

HOROSCOP LUNA IULIE BALANTAAspecte generale
Esti deja obisnuit cu tovarasul tau Marte care s-a ancorat bine de tine in ultimele 7-8 luni, dar la finalul lunii iulie va trebui sa-ti iei ramas bun de la el. Nici nu va mai sta atat de mult in zodia ta, nici nu va mai trece curand pe aici, deci ii vei simti lipsa din multe puncte de vedere.

El a fost responsabil de multe schimbari si noutati din viata ta, dar si de stresul acumulat, deci ti-a fost si prieten si inamic. In zodia ta va mai ramane doar Nodul Nord care face din voi, Balantele, zodia cu cele mai multe lectii de invatat in perioada urmatoare. Nodul Nord ofera Balantelor concluzii importante, decizii capitale, un sens de mers, de parca faceti cunostinta sau doar va amintiti sensul vostru in aceasta viata.

Misiunea personala este pe cale sa vi se arate! Intrarea lui Jupiter in Leu, in a doua parte a lunii, va este un bun aliat, pentru ca trimite de acolo energie si curaj catre Balante, deci ar fi bine sa mentii sus stacheta ridicata deja de Marte din ultimele luni si sa nu scazi ritmul cu care te-ai obisnuit. Inca n-a sosit vremea sa te relaxezi! Oricum esti destul de stresat cu Uranus in zodia diametral opusa si cu Pluto in Capricorn care le prinde pe Balantele de la mijloc de zodie in corzi, complicandu-le mai mult viata.

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top