Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

AVION PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA: 2 bebeluși se aflau în aeronava Airbus A320. BILANȚUL NEOFICIAL al MORȚILOR

AVION PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. 2 bebeluși se aflau în aeronava Airbus A320, scrie presa internațională. Companiile Germanwings și Lufthansa au confirmat accidentul aviatic produs în această dimineață în Alpii Francezi și și-au exprimat regretele.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe comentarii în semn de protest față de compania germană de zbor și asta pentru că nu a făcut informări în timp util iar pagina lor de Internet a căzut de mai multe ori. Jurnaliștii și analiștii militari consideră o lipsă de profesionalism lipsa de reacție la timp a companiei Germanwings și remarcă promptitudinea autorităților franceze în a oferi informații și detalii despre zborul de azi dimineață.

CITEȘTE ȘI: AVION PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA – LIVE TEXT MINUT CU MINUT

AVION PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. Una dintre ipoteze pare a fi infirmată de Agenția Națională de Meterologie din Franța care a transmis un comunicat de presă în care spune că zona în care zbura avionul Airbus nu prezenta complicații climaterice, vremea fiind una „calmă”.

Din informațiile existente până în acest moment, s-ar putea ca avionul să fie produs din cauza aparaturii învechite, cel cu care se deplasau pasagerii pe ruta Barcelona-Dusseldorf zburând cu un avion care s-a născut în 1990, deci cu peste 25 de ani de activitate (perioada de viață a unui avion).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top