Connect with us

Revistateo.ro

Avertisment MAE privind GREVA pilotilor LUFTHANSA

Inedit

Avertisment MAE privind GREVA pilotilor LUFTHANSA

Greva pilotilor de la LUFTHANSA a facut autoritatile romane sa reactioneze. Ministerul afacerilor Externe a emis un avertisment de calatorie care vizeaza cetatenii romani care au bilete de avion operate de compania LUFTHANSA.

Iata comunicatul oficial emis de MAE:

„Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra faptului ca sindicatul pilotilor care opereaza zborurile companiilor aeriene Lufthansa, Lufthansa Cargo si German Wings a anuntat organizarea unei greve in perioada 2 aprilie – 4 aprilie 2014. Astfel, este de asteptat ca in intervalul de timp mentionat sa intervina perturbari ale traficului aerian.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care au rezervat bilete de avion pentru cursele companiilor specificate sa consulte programul de zbor pentru informatii actualizate si sa se informeze pe pagina de internet www.mae.ro.”

Greva pilotilor de la Lufthansa afecteaza peste 450000 de pasageri, mai precis un numar total de 3800 de curse au fost anulate. Oficialii companiei au anuntat ca depun eforturi sa transporte pasagerii afectati sau sa le gaseasca curse alternative.

Detalii despre aceasta greva gasiti in acest articol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top