Connect with us

Revistateo.ro

ATENTIE Detalii care iti pot strica vacanta de 1 mai

Inedit

ATENTIE: Detalii care iti pot strica vacanta de 1 mai

Pregatirile pentru mini vacanta de 1 mai sunt in toi, planurile sunt deja facute iar noi va oferim cateva detalii importante pentru ca vacanta voastra sa fie una de neuitat. AICI (CLICK) poti afla cum va fi vremea de 1 mai si AICI ai intreaga istorie a acestei zile, nu uita sa verifici si HOROSCOPUL ZILEI DE 1 MAI.

1 mai – Institutiile statului NU functioneaza

Daca aveti in plan sa va adresati unei institutii a statului tineti cont ca bugetarii au liber si pe 2 mai, asadar nu puteti rezolva nimic din ce v-ati propus. Functioneaza doar institutiile statului de urgenta, cum ar fi spitalele, politia si salvarile, insa in rest este totul inchis.

AFLA CUM VA FI VREMEA DE 1 MAI IN TOATA TARA

Program 1 mai centre comerciale, marile magazine si altele

Pe 1 mai vor fi deschise toate marile magazine si centrele comerciale, dar si magazinele deschise in acestea. Astfel daca vreti sa platiti o factura de telefon, sa cumparati un cadou sau sa faceti cumparaturile din hypermarket puteti merge linistiti. ATENIE magazinele stradale vor fi inchise in ziua de 1 mai.

Program de 1 mai Posta Romana, Curier si Banci

Ziua de 1 mai este declarata zi nebancara, astfel nu veti putea face operatiuni, transferui de bani sau contracte (VEZI CARE ESTE PROGRAMUL BANCILOR DE 1 MAI). Trebuie sa tineti cont ca Posta Romana are vacanta atat pe 1 mai si cat pe 2, iar programul firmelor de curierat este unul special in ziua de 1 mai. Lucreaza dar doar cateva ore, iar coletele cel mai probabil nu vor ajunge. Unele banci din centrele comerciale sunt deschise, dar vor avea operatiuni reduse.

AFLA CUM VA FI VREMEA DE 1 MAI IN TOATA TARA

Program de 1 mai CFR si Transport in Comun

CFR a suplimentat trenurile ce duc la mare si la munte in perioada 30 aprilie – 5 mai, astfel numarul trenurilor care frecventeaza cele doua rute este simtitor crescut. Transportul in Comun din toate orasele va functiona la program de Duminica, masinile, tramvaiele si autobuzele vor sosi la un interval de 15 minute, iar trenurile de metrou vor circula la program de Sarbatori Legale, astfel Metrorex spune ca trenurile vor sosi in statii la intervale de 10-12 minute.

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top