Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Astrologia este data peste cap de Planeta 9! Cum ne afecteaza cea mai noua descoperire astronomica

Astronomii au descoperit o noua forma telurica in Univers denumita generic Planeta 9, iar astrologii sunt ingrijorati de impactul acestora asupra celor 12 semne zodiacale.

Avand in vedere ca sistemul nostru solar are 8 planete (si satelitii lor), aparitia unei noi forme cosmice are efecte devastatoare asupra finantelor, sentimentelor si starii generale de sanatate a tuturor.

Planeta 9 este de 10 ori mai mare decat Pamantul, iar astrologii din lumea intreaga sustin ca isi pune deja amprenta asupra celor mai importante case zodiacale, in special a Carierei si a Dragostei.

Primele imagini cu noua planeta le vom putea vedea abia peste 5 ani, scrie cotidianul Daily Mail. Cei care cred in teoria conspiratiei sustin ca ar exista si o a 10-a planeta a sistemului nostru solar, cunoscuta si sub numele Nibiru sau planeta X, care orbiteaza in jurul lui Neptun.

In anul 1846 a fost descoperita planeta Neptun, cea care a revolutionat toate semnele zodiacale. Neptun a fost considerat dintotdeauna protectorul apelor, iar in astrologie reprezinta partea evaziva a naturii umane. Aceasta planeta guverneaza zodia Pesti incepand cu anul in care a fost descoperita.

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: 5 moduri prin care il poti pacali pe Mercur retrograd, indiferent de zodie

Asadar, aparitia planetei 9 plus confirmarea controversatei planeta X ar putea revolutiona cu totul nivelul de socializare al oamenilor, relatiile parteneriale si de afaceri precum si o redimensionare a emotiilor si sentimentelor.

Mai multi astrologi americani sunt de parere ca orice planeta noua care interactioneaza cu casele zodiilor schimba cu totul nu doar destinul acelor nativi cat si caracteristicile generale ale acestora.

E posibil ca descoperirea acestei noi planete sa ne schimbe definitiv? Vom capata noi calitati? Vom insusi noi defecte? Vor deveni Pestii mai putin sensibili, Fecioarele mai putin critice, iar Gemenii mai putin haotici?

Orice este posibil. Asadar, este timpul sa ne pregatim sufleteste pentru o noua era astrologica, o era in care noi forme telurice ne vor guverna vietile si ne vor invata lucruri nebanuite despre cum trebuie sa infruntam viata.

Majoritatea astrologilor, conform Daily Mail, cred ca planeta 9 va spori sansele omenirii de a renaste din propria cenusa, de a depasi bariere sociale, prejudecatile, starile depresive, anxietatea, neincrederea in sine.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Loredana

    2016-01-27T22:26:13+02:00 at 2016-01-27T22:26:13+02:00

    Da ce bine ar asa am fi mai buni unii cu alții si nu ar mai exista atâta concurența e .t.c .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top