Connect with us

Revistateo.ro

Astrele au decis. Ele sunt CELE MAI NAIVE ZODII

Stiri

Astrele au decis. Ele sunt CELE MAI NAIVE ZODII

Unii oameni sunt atât de creduli încât ar face orice li s-ar cere, fără să analizeze mai intâi acel lucru. Iată care sunt cele mai naive zodii din horoscop.

CITEŞTE ŞI: Cum va răspunde zodia ta la „Te iubesc”

Berbec. Pentru că sunt sinceri, au impresia că şi cei din jurul lor sunt la fel. Tocmai acesta este punctul lor slab, căci lumea din jurul lor nu este atât de onestă pe cât cred ei. Nu de puţine ori sunt păcăliţi de propria naivitate, iar încrederea oarbă pe care o au în oameni îi fac să sufere destul de mult, fără a rămâne cu lecţia învăţată.

Gemeni. În ciuda faptului că sunt adevăraţi maeştri ai disimulării, Gemenii se lasă păcăliţi foarte uşor de cei de care se îndrăgostesc. Dacă şi jumătatea lor descoperă cât de uşor pot fi fraieriţi, Gemenii vor fi toată viaţa la picioarele lor şi vor face totul pentru a-i mulţumi, indiferent de costuri.

Leu. Pentru că sunt persoane care se entuziasmează uşor, Leii pot fi păcăliţi într-o secundă. Vrei să ducă gunoiul ori să facă ordine în toată casa? Spune-i Leului că nimeni nu face asta mai bine ca el.

Balanţă. Balanţa este o zodie nesigură pe ea şi pe capacităţile ei, iar asta nu poate decât să fie o slăbiciune de care alţii pot profita foarte uşor. Odată ce te-ai băgat pe sub pielea acestui nativ, este simplu să-l convingi să facă ce-i ceri, mai ales dacă îl faci să râdă întâi.

Scorpion. Una dintre cele mai naive zodii, Scorpionul va face orice pentru cercul său de apropiaţi şi va veni cu o sumedenie de argumente prin care să-şi dovedească devotamentul, chiar dacă nici el nu crede ce spune. Naiv încă de la naştere, acesta crede că lumea este bună şi iubitoare, iar asta îl face să sufere de multe ori.

Sursa foto mince.doonks.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top