Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Astazi incepe la Prima Tv Calendarul Anului

Virgil Iantu incepe in aceasta seara la Prima Tv o noua emisiune: „Calendarul Anului”. Producatorul emisiunii Adela Harnagea a venit in platoul emisiunii TEO live sa ne explice mai pe larg despre ce este  vorba in acest proiect.

„Calendarul anului” este un format international care a facut fuiori in tara mama. Cat de departe poti merge pentru a ajuta pe cineva la nevoie?


Calendarul anului” te dezbraca de inhibitii.

Reprezentanti ai diferitelor bresle, precum cadre medicale, taximetristi, coafeze, barmani, soferite, bucatari, rugbysti sau motociclisti, sunt gata sa pozeze in ipostaze indraznete pentru ajutorarea unui coleg de breasla!
Fiecare echipa va avea o singura cauza nobila pentru care va poza, iar fiecare calendar va fi realizat doar cu pozele unei echipe.

Un juriu format din profesionisti va puncta cele mai reusite fotografii, iar telespectatorii vor putea sa-si voteze echipa preferata. Echipa castigatoare va fi de fiecare data desemnata de catre juriu si de catre telespectatorii care vor vota.

Prima etapa va cuprinde 9 episoade, in fiecare editie confruntandu-se cate 2 echipe. Echipele castigatoare vor merge mai departe in cea de-a doua etapa, semifinalele.

Se vor face poze pentru 6 luni calendaristice, avand astfel 12 sedinte foto, iar fotografiile se vor realiza in mediul din care provin protagonistii.

Semifinalele cuprind 3 episoade, cate 3 echipe participand in fiecare editie. Se vor realiza fotografii pentru 4 luni calendaristice (12 sedinte foto).
Trei echipe vor merge in Finala, in aceasta ultima etapa realizandu-se fotografiile pentru ultimele doua luni din „Calendarul anului” si pentru coperta.

Fiecare echipa va beneficia de sustinerea unui V.I.P. Echipa castigatoare va avea ocazia sa-si vada calendarul publicat, iar banii obtinuti din vanzarea lui vor fi donati cauzei pentru care s-au inscris in concurs.

Din 18 septembrie, urmariti si votati “Calendarul anului”, numai la Prima TV!

Cine va face parte din juiul emisiunii „Calendarul Anului” ? Plus ac poti vedea articole si fotografii cu concurentii de la „Calendarul anului”, care s-au dezbracat chiar si NUD. Poti vedea si fotografiile cu concurentii dezbracati.

Mai multe pe site-ul Prima Tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top