Connect with us

Revistateo.ro

Articole esențiale pentru primăvară

Inedit

Articole esențiale pentru primăvară

Este momentul să aduci primăvara și în garderoba ta. Există anumite articole vestimentare care nu ar trebui să îți lipsească sub nicio formă. Unul dintre cele mai importante este trench-ul. În această perioadă nu este nici prea cald, nici prea rece, așa că un trench este alegerea perfectă. Optează pentru culori calde, deschise și alege dimensiunea care te avantajează cel mai mult. Eșarfele nu trebuie să îți lipsească sub nicio formă. Alege culori vii precum roz, roșu, albastru, verde sau galben și înfrumusețează-ți ținuta în cel mai rapid mod.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE ÎNCĂLȚĂMINTE SE POARTĂ PRIMĂVARA ACEASTA

Cizmele sunt un must have al acestui sezon. Dacă a trecut iarna, nu înseamnă că trebuie să renunți neaparta la cizme. Alege unele ușoare, cu o lungime potrivită pentru tine. Dacă ești scundă, evită cizmele până la gleznă, iar dacă ești foarte înaltă evită cizmele care ajung până la jumătatea gambei.

Pe lângă cizme, balerinii ar trebui să fie a doua ta opțiune în ceea ce privește încălțămintea. Aceștia sunt ușori și versatili. Îi poți asorta la numeroase ținute și casual și elegante. Culorile recomandate sunt negru, marsala sau maro.

Puloverele ușoare, în culori deschise și pasteluri sunt perfecte pentru această perioadă. Dacă te-ai săturat totuși de țesături grele, alege un pulover crop pe care să îl combini cu o cămașă din mătase. Alături de o pereche de blugi și o pereche de botine ai obținut outfitul perfect. Totodată, un cardigan este întotdeauna o alegere inspirată, mai ales pentru zilele care nu sunt destul de reci pentru a purta o geacă sau un trench. Nu uita că se poartă nuanțele deschise de albastru, verde, galben și roz.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top