Connect with us

Revistateo.ro

Life

Perna ta trebuie schimbată? Testul care îți arată în numai câteva secunde dacă trebuie să cumperi alta

Perna este extrem de importantă pentru a dormi bine întreaga noapte. Însă multe persoane nu știu că la o anumită perioadă de timp trebuie să schimbe perna la o anumită perioadă de timp.

Există un test care îți arată în numai câteva secunde dacă trebuie sau nu să mergi la magazin pentru a cumpăra o nouă pernă. Nu te costă nimic, în schimb somnul tău va fi mult mai odihnitor.

Îndoaie perna la jumătate și dă-i drumul apoi. Observă în cât timp își revine. Dacă perna revine la forma sa inițială în doar câteva secunde, atunci o poți folosi în continuare, deoarece este în stare buna. În schimb, dacă perna revine cu greu la forma inițială, ia în calcul înlocuirea ei imediată.

Citește și: De ce dorm unele românce cu oglinda sub pernă

O altă greșeală pe care o fac multe persoane este să nu spele perna pe care dorm. Alege întotdeauna perne hipoalergenice care se pot spăla la minimum 60 de grade Celsius și încearcă să o speli cât mai des, pentru a elimina acarienii care se pot dezvolta în interior.

Iată cum se curăță cel mai ușor pernele, în cazul unui accident nocturn. Aveți nevoie de:

– detergent lichid de rufe

– sodă pentru rufe

– mașină de spălat

– cinci picături de ulei esențial de levănțică.

Cum se alege corect perna pe care dormim

Se pornește mașina de spălat la cea mai înaltă temperatură. Se toarnă detergentul lichid în spațiul pentru detergent și se adaugă soda pentru rufe pentru a curăța perfect perna sau așternutul. Se pune și uleiul esențial de levănțică în locul destinat balsamului de rufe și de lasă mașina să spele pernele. Se usucă în aer liber.

Dacă dormiți pe spate, aveți nevoie de o pernă mai subțire, astfel încât capul să nu se încline în față. Căutați o pernă cu o ridicătură în treimea inferioară a acesteia, pentru a sprijini corect gâtul. Sunt, de asemenea, extrem de populare și pernele cu memorie, care ajută la o odihnă mult mai plăcută în timpul nopții, deoarece reușesc să susțină gâtul așa cum trebuie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top