Connect with us

Revistateo.ro

sambata

Stil de viata

APOCALIPSA EMOTIONALA: Vezi ce poti pati in noaptea de sambata!

Noaptea de sambata, 29 august, va avea o mare influenta asupra starii noastre psihice. Un fenomen astronomic ne va afecta emotional. Despre ce este vorba?

In data de 29 august, va avea loc un fenomen care are loc doar o data pe an. Acesta va produce o furtuna emotionala de proportii! Vom simti cu totii efectele, caci ne vor fi afectate starile psihice, sentimentele si visele. „Vinovata” pentru apocalipsa emotionala de sambata este Super Luna care intra in semnul zodiei Pesti, aflata sub influenta lui Uranus!

Conjunctia Luna-Uranus poate duce la emotii puternice, din cauza unei energii astrale mai puternica decat de obicei. Cei care au capacitati paranormale se vor putea bucura pe deplin de ele, caci vor accesa energii nebanuite. Aparitia Super Lunii este un moment bun pentru a lasa magia in vietile noastre si sa credem ca dorintele noastre se vor implini.

Vom experimenta in aceasta zi stari de calm, datorita unei claritati extraordinare pe care ne-o vor darui astrele. Luna Plina de sambata ne ajuta sa vedem realitatea in moduri incredibile, caci starile noastre interioare se vor reflecta si asupra relatiilor cu cei din jur. Vom reusi sa intelegem mai bine sensul vietii, sa diferentiem binele de rau si sa descoperim oportunitati.

CITESTE SI: Luna plina de pe 27 august are efecte INCREDIBILE asupra zodiilor. Vezi cum te afecteaza!

CITESTE SI: Planeta MERCUR intra in Balanta: Iata pentru ce zodii se face, in sfarsit, DREPTATE!

Sambata, totul va avea o aura miraculoasa, iar cei care nu au capacitatea de a patrunde dincolo de lumea pamanteasca nu isi vor putea descoperi spiritualitatea. De aceea, ei vor trece prin furtuni emtionale, caci vor experimente stari diferite, de la furie la extaz.

Este bine ca in noaptea de 29 august, sambata, cand pe cer apare Super Luna, sa fii atent la ce visezi. S-ar putea sa ai revelatia pe care o astepti de mult, datorita starii de luciditate pe care o ofera astrele!

CITESTE SI: Uite cum te afecteaza cele 7 planete care guverneaza zodiile!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un peisaj și vezi ce spune despre sufletul tău!

Sursa foto: huffpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top