Connect with us

Revistateo.ro

Star

A apărut o fotografie cu Prințesa Diana care nu a fost publicată niciodată

Revista „Hello!” a publicat în premieră o fotografie cu Prințesa Diana, la 20 de ani de la moartea sa.

Mama prinților Harry și William a fost pozată de fotoreporteri cu o săptămână înainte să moară, în vacanța de care se bucura foarte tare.

Editorii pregăteau o ediție eveniment a revistei, însă imaginile nu au mai fost publicate niciodată, pentru că Prințesa a murit, iar jurnaliștii au luat decizia să respecte momentul trist.

Revista „Hello!” a făcut dezvăluirea abia acum, după 20 de ani de la moartea prințesei inimilor.

Coperta cu pricina trebuia să o reprezinte pe Diana în costum de baie, bucurându-se de soarele cald de august.

Respectivul număr trebuia să iasă din tipar pe 6 septembrie 1997, însă aproape cu o săptămână înainte de lansarea numărului, Diana murise.

Noi dezvăluiri după moartea prințesei Diana

Apar noi dezvăluiri despre ce a făcut prințesa Diana înainte să moară. Biograful ei, Andrew Morton, susține că prințesa inimilor s-a înregistrat în secret descriindu-și disperarea față de felul în care o trata prințul Charles.

Potrivit biografului Dianei, femeia l-ar fi contact pe un prieten comun ca să îi ofere un interviu pentru viitoarea sa carte despre cuplul regal.

Diana a dezvăluit în înregistrarea despre care s-a aflat abia azi că era tare nefericită în căsnicia cu Charles, că nu mai suporta umilințele zilnice la care era supusă, scrie The Telegraph.

Diana a mai dezvăluit că a devenit bulimică în momentul în care Charles i-a spus că era puțin „dolofană”.

Prințesa a dezvoltat această tulburare psihologică la doar 7 zile după ce s-a logodit cu prințul. Charles și-ar fi pus mâinile în jurul taliei și a comentat că e un pic cam grasă.

Transcrierile casetelor au început să fie publicate recent în tabloidul Daily Mail. Diana mai spusese că a încercat să ceară ajutorul Reginei pentru a remedia problemele din căsnicie, dar s-a lovit de fiecare dată de un zid.

Mai mult, Diana a mai spus că a fost monitorizată non-stop din clipa în care s-a logodit cu Charles. Prințesa descria Palatul Buckingham un loc neprietenos, cu un personal rece, un loc în care nu aveai cum să nu te deprimi, mai notează The Telegraph.

Ce au descoperit pe pantofii de nuntă ai prințesei Diana. Mesajul secret a ieșit la iveală

La mai bine de 20 de ani de la moartea prințesei Diana, supranumită prințesa inimilor, continuă să iasă la iveală informații și detalii neștiute despre viața și căsnicia ei.

Prințesa Diana era admirată nu doar pentru discursurile sale, ci și pentru alegerile vestimentare care transmiteau tot felul de mesaje secrete. Multe din mesajele respective sunt descifrate abia acum.

Prințesa Diana a ales o pereche de pantofi foarte frumoasă cu toc jos, marca Clive Shilton. Pantofii erau acoperiți cu 542 de paiete și 132 de perle. Diana a adăugat un detaliu personal acestei perechi de pantofi.

A gravat pe talpa pantofilor inițiala ei, alături de cea a viitorului soț, Charles, semn că prințesa chiar îl iubea din toată inima.

„Era o fată foarte timidă, dulce și cu ochii surâzători. Marea ei grijă era să nu pară mai înaltă decât Prințul Charles, și, pentru că ea era foarte înaltă, 1,78 m, pantofii pe care i-a ales trebuiau să aibă toc jos”, a declarat pentru presa britanică designerul care a creat pantofii.

Pentru crearea pantofilor Shilton a avut nevoie de 6 luni de zile.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Ce i-a spus Prințesa Diana pompierului care a ajuns primul la fața locului. A rupt tăcerea după 20 de ani

Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana. Un pompier, care s-a aflat la locul accidentului, a dezvăluit ce i-a spus prinţesă înainte să moară.

Xavier Gourmelon a povestit că era sigur că prinţesă va supravieţui accidentului, potrivit Independent.

Pompierul, care a condus echipa ajunsă la locul accidentului pentru a acordă primul ajutor, a declarat că ultimele cuvinte ale prinţesei au fost: “My God, what’s happened? ”/ “Doamne, ce s-a întâmplat?”.

În 1997, prinţesă Diana se află la Paris cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean.

Încercând să scape de paparazzi, Diana şi Dodi au părăsit hotelul pe o uşa din spate şi au urcat într-o maşină în care se mai aflau şoferul Henri Paul şi bodyguard-ul Trevor Rees-Jones.

Un grup de fotografi a urmărit maşină în zona Place de la Concorde, intrând în Pont de l’Alma. Având o viteză de 180km/h, Henri Paul a intrat cu maşină în al 13-lea pilon de susţinere al tunelului. Dodi şi Henri Paul au murit pe loc. Diana şi bodyguard-ul erau încă în viaţă la sosirea ambulanţei.

Diana a fost transportată spre La Piţié-Salpetriére Hospital. Acolo s-a constatat că avea hemoragie internă gravă. S-a încercat de câteva ori resuscitarea ei, iar la ora 4.00, în 31 august 1997, a fost declarat oficial decesul.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

Mulți adepți ai teoriei conspirației spun că Diana a fost ucisă și nu a murit într-un banal accident rutier. Există multe persoane în această lume care au convingerea că Lady Di știa foarte multe dedesubturi despre membrii Casei Regale, despre afacerile lor și implicarea în diverse organizații oculte.

Celebrul jurnalist american Alex Jones, cunoscut pentru efervescența cu care lansează pe piață teorii șocante despre oamenii actualității, susține că Regina Elisabeta ar avea origini nepământene.

„Deşi ea s-ar putea să nu fie o fiinţă umană, totuşi ea este un lider şi monarh devotat, şi crede că supuşii ei o vor accepta pe ea şi pe familia ei aşa cum este”, declară jurnalistul conservator.

Practic, Alex Jones o citează pe Helen Mirren. Celebra actriță ar fi afirmat într-un anumit context că Familia Regală Britanică este formată din ființe cu origini necunoscute. Nu de alta se spune că membrii familiilor regale ar avea sânge albastru.

Helen Mirren nu a susținut însă că Regina ar fi extraterestră, căci în limba engleză cuvântul „alien” are două înțelesuri: străin și extraterestru. Cel mai probabil, actrița s-a referit că la acțiunile Reginei, care ar fi complet străine intereselor poporului britanic și regalității. Se pare că aceste informații nu îi erau străine nici Prințesei Diana.

După cele declarate de Mirren, tot mai mulți internauți au lansat o serie de ipoteze despre adevărata origine a Reginei. Unii spun că aceasta ar fi reptiliană, ba chiar au apărut clipuri în care pare să își schimbe forma feței. Tot ce putem spune e că Grădina Domnului e mare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top