Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Apariție incredibilă pe cer. Toți au luat telefoanele și au filmat asta. O fi un semn de la Dumnezeu?

INGERII CARE DANSEAZA PE CER. Daca pana acum doar credinciosii credeau in existenta ingerilor, dupa ce videoclipul de mai jos s-a viralizat, tot mai multa lume crede in aceste fiinte divine care incearca sa comunice cu noi, sa ne transmita mesaje, sa ne avertizeze.

Conform credintei, ingerii locuiesc in Ceruri, grupati in noua cete ingeresti sau noua coruri. Se spune ca ingerii canta mereu si aduc lauda lui Dumnezeu. Cele 9 cete sunt: Serafimii, Heruvimii si Scaunele, Domniile, Stapaniile si Puterile, Incepatoriile, Arhanghelii si Ingerii – pavaza a Duhului Sfant.

Corurile ingeresti sunt organizate pe trei trepte descendente. Pe treapta superioara se afla Serafimii, Heruvimii si Scaunele ceresti deoarece se spune ca ei sunt cei mai vrednici sa primeasca lumina dumnezeiasca si sa o dea mai departe.

In urma cu ceva timp, locuitorii unui oras din Brazilia au filmat mai multi presupusi ingeri care se miscau pe cer. Videoclipurile cu ingerii care danseaza pe cer au facut inconjurul lumii.

Toata lumea comenteaza pe Internet: unii sustin ca nu e vorba nicidecum de aparitia unor ingeri, insa nimeni nu poate nega evidenta: au fost observate cu ochiul libere forme luminiscente care se miscau in mod neobisnuit, exclusa fiind ipoteza unor fascicule de lumina produse de reflexia razelor solare in nori.

Ce spune religia despre apariţiile îngerilor în viaţa ta

Pumnul lui Dumnezeu? Fotografii impresionante cu cel mai bizar fenomen din aceste zile

1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    2017-07-21T16:56:23+03:00 at 2017-07-21T16:56:23+03:00

    Cat de nesimtiti puteti fi!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top