Connect with us

Revistateo.ro

Antonio Passarelli

Inedit

Antonio Passarelli: Fata mea nu a vrut sa vorbeasca cu mine 7 ani

Anda Ghita a facut o serie de declaratii surprinzatoare legate de relatia cu fiica sa (CITESTE AICI), astazi la TEO SHOW, la care Antonio Passarelli a reactionat, incercand sa o sfatuiasca pe Anda.

Antonio este de parere ca Anda Ghita trebuie sa incerce in continuare sa ia legatura cu fiica sa si vazand ca sfatul sau nu ajunge la urechile soacrei, Antonio a declarat: „Anda, fiica mea nu a vrut sa vorbeasca cu mine 7 ani si am sunat-o in fiecare zi, pana cand am reusit sa ajungem sa purtam o discutie si acum ne iubim cum nu se poate mai frumos”.

Antonio este de parere ca Anda isi doreste prea mult sa iasa in evidenta si ca din punctul lui de vedere greseste pentru ca incearca sa intre prea mult in relatia fiicei sale.

„Noi facem copiii ca sa ii iubim, ce am vazut eu in imaginile de la nunta fiicei dumneavoastra mi-a dat senzatia ca ati vrut sa fiti in centrul atentiei.” a spus Antonio Passarelli.

2 Comments

2 Comments

  1. Marcy...

    2014-05-20T13:34:36+03:00 at 2014-05-20T13:34:36+03:00

    Antonio,un om de mare bun simt,are dreptate…Trebuie sa poti sa treci peste supararea celor dragi…sa „vezi” esentialul…ca ti-este dor,drag si grija si ca e mare,mare pacat sa fi certat cu un frate,fiica,parinte…Ce te faci cand celalalt refuza,repetat,sa se impace cu tine?Antonio ne-ai invatat…A sunat 7 ani la rand,si a reusit…asa ca…Multumesc Antonio Passarreli…

  2. Anisoara Dinache

    2014-05-26T17:41:03+03:00 at 2014-05-26T17:41:03+03:00

    Il admir si pretuiesc pe domnul Antonio.. Este simpatic, finutz, diplomat, cu mult bin simtz, si ne aduce experiente de viata cu multa sinceritate si esenta!
    Va multumesc domnule Antonio.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top