Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Mantea, emoționată de ziua băiețelului ei, David

Star

Andreea Mantea, emoționată de ziua băiețelului ei, David

Andreea Mantea este o mămică fericită. Are un băiețel care recent a împlinit 3 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere surpriză la care au fost prezenți părinții lui, dar și mulți copii. Andreea a fost extrem de emoționată. Avea lcarimi în ochi. Află ce a declarat vedeta.

Andreea Mantea, emoționată de ziua băiețelului ei

Tematica petrecerii pentru aniversarea lui David, fiul Andreei Mantea, a fost una de poveste, cu personaje cunoscute. Tortul a fost pe placul micuțui, deoarece era decorat cu modelul mașinii care îi place fiului Andreei.

Vedeta a avut mari emoții pe parcursul petrecerii. La eveniment au fost invitați și colegii ei, Victor Slav, Ilinca Vandici, dar și Simona Pătruleasa.

„Ei, se mai întâmplă (n.r. ai lacrimi în ochi) Știi că eu sunt sensibilă și mă apucă emoțiile. Ziua de azi înseamnă multă fericire. Sunt 3 ani de când am cunoscut adevărata fericire. Atunci când ziceam că sunt fericită simțeam niște lucruri în viața mea, dar de când a venit David în viața mea, mă simt altfel.

Îmi vin în minte multe lucruri. A fost o zi grea pentru mine, nu mă puteam opri din tremurat și din plâns. M-au cuprins toate emoțiile, îmi era teamă.

A fost foarte greu, dar a trecut și în ăștia 3 ani am învățat multe lucruri de la el. Mi-a schimbat viața total.”, a spus Andreea Mantea WOWbiz.

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea vorbește despre nuntă. Ce își dorește bruneta

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea, la spital

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:Andreea Mantea a dat din casă! Adevărul despre plecarea lui Oltin a ieșit la iveală. Înainte ca Cernat să anunțe plecarea, Oltin a fost…

Andreea Mantea a comentat neparticiparea lui Oltin la Arena de la Exatlon, înainte ca prezentatorul Cosmin Cernat să anunțe că faimosul părăsește competiția.

Andreea Mantea ne spune ce s-a întâmplat cu Oltin
„Oltin nu a participat la Arena pentru ca era la spital. El a primit ingrijiri medicale”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru publicul Kanal D.

Aseară a fost o nouă seară eliminatorie la Exatlon România. În mod cu totul neașteptat, persoana care a părăsit concursul a fost Alina.

„Am crezut ca va fi ca in datile trecute, chiar nu am putut explica ce s-a intamplat azi. Nu imi este teama ca voi pleca acasa, insa m-am gandit ce s-a intamplat cu echipa mea, cum am ajuns in situatia de a ramane doar 4 Razboinici. Ionut este accidentat, de maine ei vor juca doar in 3 oameni.

Am tot sperat ca si Faimosii vor pleca, unul cate unul. Insa nu s-a intamplat”, a mărturisit Alina după ce a aflat că ea este cea eliminată.

Situația din echipa Războinicilor este tot mai complicată. Ionuț este accidentat și nu se știe dacă va reveni în formă maximă, iar Alina a fost eliminată de public.

Au rămas doar patru războinici în echipă. Este vorba despre Ionuț, Alex, Ștefan și Roxana. În echipa Faimoșilor mai concurează Geanina, noua venită, Vladimir, Giani, Diana Belbiță, Valentin, Cătălin Cazacu și Larisa.

Viitorul războinicilor este incert în acest moment. Se pare că Faimoșii câștigă, treptat, tot mai mult teren. Nu este exclus, cred cei mai mulți fani, ca bătălia să se dea la final între faimoși.

În mod inevitabil, vor lupta unul împotriva celuilalt pentru că nu vor avea de ales dacă în tabăra războinicilor nu va mai rămâne niciunul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top