Connect with us

Revistateo.ro

Anda Adam a descoperit dieta-minune care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Cura de Slabire

Anda Adam a descoperit dieta minune: „Este a unui medic italian. Am slăbit 6 kg într-o lună”

Anda Adam are un corp de invidiat și a dezvăluit secretul care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Vedeta a apelat la o dietă minune, care a ajutat-o deja să scape de șase kilograme în doar o lună.

Pentru asta vedeta a renunțat la două ingrediente: sare și zahăr.

Cura de slăbire, inventată de un medic italian, i-a fost recomandată cântăreței de către o prietenă.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr.”, a povestit vedeta potrivit One.

”Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg.

E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim.”, a spus Lilia Caraush.

Articol pe aceeași temă: Lili Sandu: „Am renunțat la acest aliment în urmă cu șapte ani”. Acesta este secretul siluetei sale perfecte

Lili Sandu arată și se simte fabulos, iar starea ei de bine vine de la regimul de viaţă pe care l-a adoptat de ceva vreme.

De şapte ani, frumoasa vedetă nu se mai atinge de carne şi rezultatele se văd cu ochiul liber.

Lili Sandu a dezvălui pe blogul său că nu mai mănâncă produse care conţin proteine animale şi s-a axat doar pe vegetale.

Aceasta a explicat cum a ajuns să aibă această siluetă de invidiat.

“M-am hotărât să urmez un regim strict vegan în urmă cu mai bine de şapte ani, din cauza unor probleme hormonale pe care le aveam atunci şi la îndrumarea unui medic homeopat.

CITEȘTE ȘI: Cura rapida de slabire cu Salata Verde – Scapa de 7kg in 11 zile

Această decizie a coincis şi cu stabilirea mea în Los Angeles, un loc ideal pentru a te dedica acestui regim alimentar, datorită disponibilităţii unei game variate de produse.

A fi vegan este un mod de viaţă care necesită multă documentare şi determinare pentru a respecta cu stricteţe principiile veganismului şi pentru a te menţine sănătos.

Eliminarea produselor de origine animală din alimentaţie trebuie înlocuită cu o dietă bogată în nutrienţi şi vitamine care asigură o funcţionare optimă a organismului.

Proteinele şi grăsimile din carne, peşte, lactate, ouă se pot găsi în produse vegetale precum ciupercile, fasolea neagră, lintea, năutul, avocado, nuci, migdale, uleiul de cocos, dar şi în superalimente cum ar fi spirulina, moringa sau seminţe de chia.”, a dezvăluit vedeta.

Recomandare: Cum se menține Oana Cuzino în formă

„Am renunțat la zahăr. Zahărul influențează hormonul de creștere și nu este indicat sa îl consumăm mult. Nu mănânc deloc fast-food pentru că, făcând facultatea de medicină, știu ce efecte are asupra corpului. Uneori îmi este poftă de înghețată pentru ca este desertul care îngrașă cel mai putin, mai ales dacă este făcută în casa.”

Zahărul, cea mai gustoasă otrava

În câteva cuvinte, nu suntem făcuți să consumam zahăr! Nu putem schimba cele câteva zeci de mii de ani de evoluție umană în doar câteva sute de ani de când zahărul este produs și consumat la scara industrială.

Obezitate, boli cardiovasculare, boli ale ficatului și diabet sunt doar câteva dintre repercusiunile consumului de zahar. Și cum un necaz nu vine niciodată singur… Zaharul dă dependență!

Problema principală este că zaharul constituie un „combustibil” mult prea puternic pentru organismul uman și de cele mai multe ori nici măcar nu avem nevoie de toată energia furnizata de dulcele cristal. Ne obișnuim organismul sa ardă intens la tinerețe și constatăm mai târziu că nu am ars doar calorii, ci am ars întregul „motor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top