Connect with us

Revistateo.ro

Alimentul de care nu știai că tratează gripa

Sanatate

Alimentul de care nu știai că tratează gripa

Nu toată lumea vrea să se trateze cu medicamente de răceală și gripă și nu pentru că este un moft, dar pentru unele persoane medicamentele se dovedesc a fi ineficiente deoarece provoacă alergii și alte probleme de sănătate, sau, mai sunt persoane care nu își permit să dea bani pe antibiotice, siropuri și plicuri cu prafuri pentru gripă. Există cel puțin un aliment pe care îl poate cumpăra oricine care ameliorează gripa: ridichea neagră.

Ridichea neagră pune pe picioare organismul uman datorită concentrației mari de vitamine și minerale esențiale. Ridichea neagră conține complexul vitaminic B, vitamina C, potasiu, magneziu și fier, toate cele enumerate fiind extrem de importante în întărirea sistemului imunitar. De asemenea, ridichea neagră este recunoscută și pentru proprietatea de a îmbunătăți circulația sângelui și reglează metabolismul.

CITEȘTE ȘI: TRATAMENTE NATURALE UNICE PENTRU A COMBATE TUSEA PE CARE LE POȚI FACE ȘI TU

Ridichea neagră acționează ca un medicament în cazurile de gripă și răceală, afecțiuni respiratorii sau piatră la rinichi. În plus, mai poate fi folosită și pentru boli precum reumatismul sau bronșitele acute.

Alimentul de care nu stiai ca te scapa de gripa1

Pentru a te trata de gripă cu ajutorul ridichii negre, trebuie să o scobești și să o umpli cu zahăr sau miere, după care să o pui în cuptor la foc mic preț de câteva minute. Beți zeama rezultată din combinația substanțelor nutritive cu mierea pentru a vă trata de iritațiile în gât sau afecțiunile pulmonare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top