Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Alice Peneacă, primele declarații după divorțul de Bobby Păunescu: „Suntem separați de mai bine de…”

Bobby Păunescu și Alice Peneacă au surprins pe toată lumea atunci când s-au căsătirit în vara anului 2015, după doi ani de relație. Însă povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar noi informații inedite apar despre cei doi.

Deși lumea credea că ei formează un cuplu solid, separarea a avut loc în urmă cu un an și jumătate. Alice Peneacă a vorbit despre acest divorț neașteptat din showbiz.

Citește și: Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat oficial

Cei doi s-au despărţit discret, fără scandal şi nu îşi poartă pică unul altuia.

„Suntem separaţi de mai bine de un an şi jumătate, însă pe data de 10 decembrie a avut loc divorţul. Am divorţat la tribunal, a fost şi el de acord cu divorţul. Nu am niciun regret, este o experienţă din care am învăţat foarte multe lucruri şi sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

„Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorţul este singura soluţie, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viaţa mea. În urma divorţului am rămas cu o experienţă de viaţă. Eu sunt ok pentru că muncesc şi am grijă de mine”, a declarat Alice Peneacă într-un interviu.

Bobby Păunescu, prima reacție după divorț

Tot ea a spus şi motivele care au condus la decizia despărţirii: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separaţi de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum şi mă simt bine! Sunt fericită şi îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu.”

Și Bobby Păunescu a vorbit despre acest divorț și a lăsat să se înțeleagă faptul că nu va comenta prea mult.

„Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”, a declarat Bobby Păunescu pentru cancan.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top