Connect with us

Revistateo.ro

Alice-Herz-Sommer-a-incetat-din-viata

Blog

Alice Herz Sommer

As vrea sa reiau o idee care mi se pare de la sine inteleasa. Mi se parea, cumva, inclusa in mesajul meu referitor la trecerea la cele vesnice a unui simbol al secolului trecut.

Optimista, a trecut prin atrocitati naziste. Vesela, a crescut un copil in lagar. Poate nu tot timpul atat de vesela pe cat dorea sa lase sa se vada. Am scris asta despre Alice Sommer Hertz, care avea cam 110 ani. In noaptea urmatoare postarii, ea a incetat din viata.

M-a socat coincidenta. M-a intristat pierderea valorii ei morale. Sigur ca era iminent. Nu despre asta era vorba. Le multumesc celor care atata au putut pricepe si-i invit zambind sa-si petreaca vremea dezlegand Rebusache, ca si pana mai ieri.

Cei care au intuit insa ce am simtit cand am inteles ca Alice a incheiat de predat o lectie de viata pentru fiecare, sunt asteptati cu drag aici in fiecare zi. Avem mereu un gand bun, un sfat documentat, o recomandare decenta. Lui Alice i-ar fi placut!

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Luminița

    2014-02-27T23:57:17+02:00 at 2014-02-27T23:57:17+02:00

    Si eu am observat coincidenta, a fost primul lucru care m-a frapat! Ma face sa cred ca intr-adevăr ceea ce iubim cu tot sufletul este legat de noi cu fire nevazute…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top