Connect with us

Revistateo.ro

ALERTA! VIRUSUL care a ucis sute de oameni ar fi ajuns si in Bucuresti

Inedit

ALERTA! VIRUSUL care a ucis sute de oameni ar fi ajuns si in Bucuresti

Vesti proaste! Este alerta de gripa porcina si in Bucuresti. Temutul virus ar fi ajuns la doi pacienti din Bucuresti, care asteapta rezultatul analizelor de laborator.

In acelasi timp, la granita Romaniei cu Ucraina au fost luate masuri pentru a preveni raspandirea bolii, dupa ce in tara vecina, dar si in Rusia peste 200 de oameni au murit in ultimele zile din cauza acestui virus, noteaza Romania TV.

Doi pacienti din Bucuresti sunt suspectati ca ar avea gripa porcina. Acestia se afla internati intr-un spital din Bucuresti. Cele doua persoane asteapta rezultatul analizelor de laborator care vor sosi luni si care vor confirma sau nu daca au contactat virusul.

Cel mai mare pericol insa se afla la granita Romaniei cu Ucraina, tara in care in fiecare zi mor in medie 10 persoane ca urmare a gripei porcine. Numai in Cernauti au murit in ultimele zile cinci persoane. Autoritatile se afla in alerta si au luat masuri.

Astfel ca, persoanele care locuiesc in zona au fost informate cu privire la pericolul gripei porcine. De asemenea, tot personalul din Vama Siret a fost vaccinata impotriva gripei, precum si persoanele care reprezinta risc. Este vorba despre batrani si copii.

Toti cei care intra in tara noastra prin Vama Siret sunt atent verificati de catre medic, pentru a vedea daca au sau nu simptomele gripei porcine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top