Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA: S-a găsit a doua cutie neagră!

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. Cea de-a doua cutie neagră a fost găsită astăzi, scrie presa franceză. A doua cutie neagră a fost găsită azi, confirmă Germanwings, compania care opera zbora fatal, însă fără chipul de memorie.

Compania Germanwings a declarat astăzi în mod oficial că nici la această oră nu toate rudele victimelor nu au fost contactate, însă se încearcă tot posibilul. Între timp, Angela Merkel și Francois Hollande au zburat la locul tragediei pentru un moment de reculegere. Zi de doliu a fost astăzi și la compania Germanwings, piloții dorind să își arate părerea de rău față de cele petrecute. Zborurile companiei pe ruta Barcelona-Dusseldorf, dar și alte zboruri, au fost efectuate de avioane suplimentare de la alte companii aeronautice.

CITEȘTE ȘI: VIDEO INEDIT CU LOCUL UNDE S-A PRĂBUȘIT AVIONUL

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. CEO-ul de la Lufthansa (compania mamă a Germanwings) a declarat că a pus la dispoziția familiilor victimelor două avioane cu care se vor deplasa mâine în Franța, la locul tragediei.

airbus prabusit in franta s-a gasit a doua cutie neagra1

Potrivit informațiilor primite de la Guvernul Spaniol, numărul victimelor spaniole a crescut la 51, față de 45 cât se știa inițial. Experții în aviație susțin că au extras înregistrările de pe cutia neagră, însă stabiliarea cauzei poate dura câteva săptămâni. În clipa de față nu există niciun indiciu despre depresurizarea cabinei pilotului.

airbus prabusit in franta s-a gasit a doua cutie neagra2

În avion erau 67 de nemți, aproximativ 51 de spanioli (guvernul spaniol), 3 britanici, 2 japonezi, 2 columbieni, 2 australieni și 2 kazaci.

airbus prabusit in franta s-a gasit a doua cutie neagra3

airbus prabusit in franta s-a gasit a doua cutie neagra4

Articol realizat cu ajutorul Cristinei Bosioc.
Sursa fotografiilor: airlive.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top