Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ai un fotoliu vechi? Nu-l arunca! Uite ce poți face cu el!

Te-ai gândit că a sosit vremea să arunci acel fotoliu pe care ți l-a făcut cadou mama ta când te-ai măritat sau, în orice caz, ai părăsit casa părintească, pe motiv că e deja învechit? Ia-ți gândul de la această idee și vezi cum l-ai putea folosi în continuare.

Moduri în care mai poți folosi un fotoliu vechi:

1. ȚINE-L PENTRU GRĂDINA TA

Dacă vei pune fotoliul în grădină, aceasta va căpăta un aer vintage. Fotoliile vechi se potrivesc de minune cu ghivechiurile de flori, în special dacă sunt mușcate sau trandafiri.

CITEȘTE ȘI: DECORAȚIUNI DIN DOPURI DE PLUTĂ
2. DESCOMPUNE-L ȘI CREEAZĂ ARTĂ DECORATIVĂ DIN MATERIAL

Fotoliul tău vechi se poate transforma în mai multe obiecte mici, decorative. Dacă este din piele, smulge pielea și recondiționează. O poți folosi ca tapet unde să îți atârni bijuteriile sau poți crea tot felul de obiecte precum o pernă pentru scaunul din bucătărie.

3. PUNE-L ÎN GARAJ

Uneori, soțul tău simte nevoia unui loc comod în care să muncească cu sculele sale din garaj, reparând ba o mașină ba o bicicletă sau diferite alte ustensile de-ale casei. Pe fotoliu va lucra mult mai bine decât înghemuit sau din picioare.

4. LASĂ-L ÎN HOL ȘI ÎMPODOBEȘTE-L CU FLORI

Poți crește o iederă pe fotoliul tău vechi, care să se extindă de-a lungul peretului. Casa ta va fi cu totul spectaculoasă.

5. CULCUȘ PENTRU ANIMALUL DE COMPANIE

Poate că ție nu îți mai este de folos, dar câinelui sau pisicii tale i-ar conveni să aibă niște burete și un pătuț din piele în cușca sa. O idee drăguță pentru animalul tău!

Sursa foto: habitamos.com.ar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top