Connect with us

Revistateo.ro

Ai preș în fața ușii? Iată de ce este greșit.

Inedit

Ai preș în fața ușii? Asta e cea mai mare greșeală pe care o faci zi de zi

Nu există român care să nu aibă preș în fața ușii de la intrare, însă trebuie să știți că există anumite riscuri la care vă supuneți folosind acest obiect.

Explicația bioenergoterapeutului

Bioenergoterapeutul Viorel Pop susține că preșul de la ușă poate aduce energii negative în casă. Acesta susține că persoanele care nu intră în casă își pot lăsa energiile negative la ușă, pe care le iei pe încălțăminte și le duci chiar tu în casă.

După părerea acestuia, cel mai bine ar fi să înlocuiți preșul cu un grătar pentru încălțăminte.

Articol pe aceeasi tema: Ce energii ascunde pragul usii casei tale

Ce energii ascunde pragul usii. Usa de la intrare ascunde energii incredibile. Specialistii in feng shui sustin ca usa din fata depoziteaza fluxul de energie qi, cel care filtreaza energiile pozitive din totalitatea energiilor care intra intr-o casa.

Atentie foarte mare la canalele de scurgere din fata usii de la intrare. Nu pune langa usa din casa bancute sau obiecte metalice deoarece acestea impiedica patrunderea energiilor considerate bune pentru linistea si armonia casei tale.

Pragul usii casei tale trebuie vopsit in rosu daca usa de la intrare este mai stramta. Culoarea rosie amesteca energiile negative cu cele pozitive si le tine la poarta.

Pentru a atrage vibratii pozitive, este bine sa pui flori langa usa de la intrare. Un ghiveci cu trandafiri sau brazi la intrare asigura intrarea energiilor pozitive in locuinta ta.

Pragul usii se spune ca ascunde energii care triaza vibratiile ce patrund in casa. Daca usa de la intrare este ingrijita, curata si are o coronita cu flori sau vasc pe ea, atunci esti casa ta este protejata de spiritele rele si de blesteme.

Multi japonezi pun foarte mare pret pe aspectul usii de la intrare deoarece cred ca asta ii apara de incendii.

O usa neingrijita, prafuita, in culori inchise asigura multe necazuri si predispune gospodaria la o serie de probleme.

Daca vrei ca in casa ta sa intre persoane cu un bagaj emotional pozitiv, vopseste-ti usa de la intrare in tonuri albastre.

Daca vrei ca in casa sa patrunda cineva bogat, care sa atraga belsugul inauntru, vopseste-ti casa in rosu sau visiniu. Daca vrei sa ai parte de armonie si sa nu iti intre dusmanii sau hotii in casa, vopseste usa de la intrare in verde sau mov.

Daca usa de la intrare este indreptate spre nord, atunci ai parte de prosperitate. Daca iti faci intrarea spre sud, vei avea parte de iubire si dragoste, insa banii vor fi munciti mult mai greu.

Daca iti faci usa de la intrare spre est, trebuie sa stii ca Estul ii favorizeaza pe tinerii casatoriti care vor copii. Daca, dimpotriva, e spre Vest, locuinta asigura o batranete linistita pentru varstnici.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top