Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Agapia si Gabriel Mosoianu au implinit 51 de ani de casnicie

image0220-1735tv81.jpgCunoscuti si apreciati de lumea intreaga, trupa “Mosoianu”, a venit astazi in platoul Teo Live sa ne povesteasca despre experientele si trairile lor. Munca la circ este una grea, noi vedem doar partea frumoasa si ni se pare foarte usor sa te avanti in aer, sa zbori si sa faci diferite elemente de acrobatie.

Domnul Gabriel ne-a spus ca pentru a putea fi la inaltime trebuie sa fi foarte concentrat si sa iti placa ceea ce faci. Asta a fost un punct forte in cariera lor. In 1984 au intrat in Cartea Recordurilor pentru ca au realizat o coloana de 7 oameni.

Accindentele nu au lipsit, ba unele au fost chiar foarte grave, hernii sau fisuri de esofag, iar fracturile au fost omniprezente.

Doamna Agapia si domnul Gabriel au format un cuplu artistic, momentele petrecute impreuna le-au unit sufletele. De 51 de ani sunt casatoriti si traiesc fericiti depanand amintiri din lumea circului.

Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. BILLY

    2008-06-02T13:19:22+03:00 at 2008-06-02T13:19:22+03:00

    51 DE ANI DE CASATORIE SI DE INSELARI. ESTE UN OM CARE A DISTRUS VIATA LA FOARTE MULTE TINERE EXCELENTE GIMNASTE SI ARTISTE DE CIRC. UNA A SI RAMAS PARALIZATA IAR ALTA NU A FOST DEPARTE. NU STIU DACA ASTA SE CHEAMA FERICIRE DAR A AVUT O VIATA DUBLA DE 40 DE ANI. CUM DE NU II ESTE RUSINE SA SE AFISEZE IN TOATE ZIARELE LINGA SOTIE STIIND ATIT EL CIT SI EA CE PRAMATIE ORDINARA, VICIOASA DUPA SEX DAR NUMAI CU TINERE CARE NU TREBUIAU SA DEPASEASCA 25 DE ANI, DUPA ACEEA LE SCHIMBA CU CELE DE 18 ANI CARE VROIAU SA DEVINA ARTISTE, SI UITE ASA A IMBATRINIT ACEST PERVERS MOSOIANU GABRIEL. ACUM ARE CANCER SI NU MAI POATE PROFITA DE TINERELE FETE, SI DE ACEEA SE AFISEAZA LA TELEVIZIUNE SI PRIN ZIARE CU SOTIA PENTRU CA NUMAI ASA II MAI POT VENI NITEI BANI. URIT,URIT PENTRU TOT CE A DISTRUS IN JURUL LUI II DORESC SA AIBA REMUSCARI DE CONSTIINTA PENTRU CIT IA MAI RAMAS DE TRAIT.

  2. pentru BIlly

    2008-06-09T07:58:32+03:00 at 2008-06-09T07:58:32+03:00

    billiy , daca asa te numesti , da nume concrete daca sti ceva nu asa acuzatii ne fondate ok , el il cunosc pe domnul mosoianu de mult si este pacat ca inca mai sunt oameni care-l jignesc , oare sa fi vreo-un ratat de artist? care inca ii mai sta in gat trupa mosoianu? ai ceva de spus da nume concrete si oare unde sunt toate fetele alea abuzate de ce nici macar una nu zice nimic ? pacat de noi romanii ca ne mancam intre noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top