Connect with us

Revistateo.ro

Afla totul despre INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2014 si INSCRIERE CLASA I 2014

Inedit

Afla totul despre INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2014 si INSCRIERE CLASA I 2014

Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie 2014, dar parintii pot afla informatii despre numarul de locuri pe care il are fiecare scoala incepand cu 17 februarie, cand fiecare unitate de invatamant va afisa la sediul si pe site-ul propriu numarul de clase pregatitoare alocate.

Iata ce trebuie sa faci ca sa iti inscrii copilul la clasa pregatitoare si clasa I in 2014

La fel ca si in 2013, inscrierea in clasa zero se va face in doua etape. Prima etapa are loc intre 24 februarie si 14 martie, cand parintii vor completa online sau la sediul scolii cererea tip de inscriere. Fiecare scoala va avea un program de luni pana vineri intre 8 si 20, iar sambata intre orele 8 si 13.

De asemenea, la sediul fiecarei scoli si pe site-ul acesteia vor fi afisate informatiile ce permit parintilor sa cunoasca activitatea specifica clasei pregatitoare din cadrul scolii. Astfel, parintii pot afla daca cursursurile se desfasoara la scoala sau la gradinita sau daca exista after-school.

Tot de la sediul scolii, parintii pot afla care sunt criteriile specifice de departajare, aprobate de reprezentantii scolii, dar si ce documente trebuie sa aduca ca sa dovedeasca indeplinirea acestor criterii.

Click aici sa VEZI CALENDAR INSCRIERE 2014 in CLASA PREGATITOARE si in CLASA INTAI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top