Connect with us

Revistateo.ro

Află cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodie

Stiri

Află cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodie

Iată cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodie!

BERBEC. Ai foarte multă energie în această lună, însă nu trebuie să ignori activitatea fizică. Implică-te în activităţi care te solicită din punct de vedere fizic, pentru a te păstra în formă. Dacă nu faci asta, rişti să risipeşti toată energia. După data de 8 este indicat să faci investigaţii în legătură cu micile probleme de sănătate care te supără.

TAUR. Venus este retrograd până pe 6 septembrie, iar asta aduce multă tensiune şi multe riscuri. Este bine să te păzeşti de accidente şi lovituri minore, căci acestea pot lua amploare rapid. Este timpul ideal pentru a face un consult medical pentru o problemă de sănătate mai veche.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CUM STAI CU BANII ÎN LUNA AUGUST, ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

GEMENI. Nu stai foarte bine cu sănătatea în luna august, aşa că va trebuie să te păzeşti şi să tratezi imediat orice problemă minoră. Cu moralul eşti la pământ, aşa că nu ţi-ar strica 2-3 şedinţe de terapie.

RAC. Trebuie să îţi monitorizezi atent starea de sănătate pe parcursul acesei luni, căci există riscul apariţiei unor complicaţii. Fă un control de rutină, chiar dacă nu te simţi rău, pentru a te asigura că eşti în regulă. Evită efortul şi odihneşte-te mai mult!

LEU. Dacă ţii o dietă, trebuie să ştii că eşti predispus tentaţiilor şi nu este cea mai bună perioadă pentru a pierde în greutate. Ai energie şi te simţi bine, iar starea ta psihică este una foarte bună. Optimismul tău te ajută să depăşeşti problemele minore care pot apărea la orizont.

FECIOARĂ. Mercur, Jupiter şi Soarele te protejează în luna august, aşa că te simţi foarte bine. Energie ta creşte treptat şi la finalul lunii vei fi în cea mai bună formă a ta. Ai totuşi grijă cu intoxicaţiile, dependenţele şi problemele renale.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top