Connect with us

Revistateo.ro

Afla cine iti vrea raul, in functie de zodie

Astro-FUN

Afla cine iti vrea raul, in functie de zodie

Vrei sa stii cine iti poarta sambetele? Esti curioasa sa afli care sunt persoanele care nu incap de tine si vor sa te boicoteze la orice pas? Afla cine iti vrea raul, in functie de zodia ta.

Cine iti vrea raul, in functie de zodie

BERBEC – Persoanele care nu te suporta sunt chiar colegii tai de munca. Acestia sunt invidiosi pe tine pentru ca ai suficienta determinare si esti tot timpul pregatit pentru orice provocare.

TAUR – Persoana care nu te are la inima poate fi chiar din familie. O matusa sau un unchi poate fi inamicul tau pentru ca incapatanarea ta nu este vazuta bine de rudele indepartate. E adevarat ca la mijloc poate fi vorba si de invidie.

GEMENI – Fostul tau partener de viata poate fi cel care incearca sa iti puna numai bete in roate. E greu ca cineva sa piarda o persoana atat de minunata ca tine, asa ca daca i-ai dat papucii cuiva pana acum, asteapta-te la razbunare din partea sa.

RAC – Inamicul cel mai mare poate fi chiar prietenul tau cel mai bun. Tendinta ta de a corecta mereu lumea si realismul cu care privesti lucrurile, modul transant in care actionezi pot fi problematice pentru cei apropiati.

LEU – Sufletul pereche al fostei tale iubiri iti poate face zile fripte. Chiar daca fostul sau fosta te-a uitat, persoana iubita din viata sa te va cauta si in gaura de sarpe.

FECIOARA – Pe tine te invidiaza toata lumea. Esti atat de cerebral si ai o intuitie atat de buna incat oamenii trebuie sa construiasca strategii complexe pentru a te demoraliza.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top