Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

AFLA cifra DESTINULUI tau in 2016 si cum te va influenta aceasta in noul an!

Fiecare persoana are o vibratie aparte data de cifra datei de nastere. In functie de aceasta, fiecare om este inzestrat cu anumite calitati sau planuri de viitor. Afla-ti cifra destinului facand calculul de mai jos si vezi ce iti rezerva anul 2016!

Ca sa iti obtii cifra destinului, tot ce trebuie sa faci este sa aduni ziua de nastere cu numarul lunii in care ai fost nascuta, apoi sa adaugi cifra 9, care este corespunzatoare anului 2016. 2+0+1+6=9. Asa vei afla in ce fel esti influentata de numerologie in anul care ne bate la usa.

Iata un exemplu:
Data nasterii: 18 decembrie 1983. 1+8=9. Apoi aduni 9 cu 12 (decembrie fiind a 12-a luna a anului) = 21, iar 2+1= 3. Cifra destinului tau este 3. La aceasta adaugi cifra anului 2016, adica 9 si vei obtine 3+9=12, iar 1+2=3. Deci tot 3 va fi cifra destinului tau in 2016.

Citeste semnificatiile mai jos!

CITESTE SI: Test online: Uite ce spune PIATRA DESTINULUI despre tine

CITESTE SI: Uite ce spune MARIMEA DE LA PANTOFI despre tine. Informatii incredibile despre DESTINUL tau!

CIFRA 1
Acest an va fi marcat de inceputuri si este momentul sa iti pui planurile in aplicare. Bucura-te de independenta ta pentru ca asa vei reusi sa duci pana la capat orice iti propui. Profita de orice sansa iti ofera viata si infrunta orice obstacol iti apare in cale. Vei fi plin de optimism, entuziasm si chef de viata.Dorinta ta de afirmare, in schimb, va umbri viata sentimentala in prima parte a anului, dar toamna va fi plina de iubire. Trebuie sa te pregatesti de o noua cucerire!

CIFRA 2
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare in acest an! Obisnuieste-te sa ii asculti pe cei din jur si fii gata sa faci si tu compromisuri. Nu te mai grabi atunci cand ai ceva de facut pentru ca nu vei obtine rezultatele dorite. Vei fi predispusa unor stari de tristete sau depresie, asa ca trebuie sa te relaxezi. Citeste o carte buna sau mergi la o piesa de teatru cu partenerul. In vara exista sanse de noi asocieri in afacere.

CIFRA 3
In sfarsit te poti bucura de viata! Acest an inseamna distractie si lucruri noi, captivante si chiar sufletul pereche! Ai grija totusi cu excesele si incearca sa mentii un echilibru intre starile emotionale ca sa nu ai parte de certuri. Esti extrem de sociabila, ceea ce e bine pentru ca se vor ivi multe oportunitati pentru tine, si ai posibilitatea de a-ti schimba locul de munca. Incarca-ti bateriile si fii pregatit pentru 2016!

CIFRA 4
Acest an va presupune multa munca si daruire din partea ta, dar asa vei ajuge spre succesul mult dorit. Norocul va fi de partea ta asa ca poti pune un bilet la loto. Din pacate, atentia si distractia ta vor fi date deoparte momentan, pentru ca esti fixata sa iti atingi scopul mult dorit, iar programul tau va supraincarcarcat. Daca esti, totusi, intr-o relatie, aceasta va fi stabila si ar fi momentul sa aduci vorba despre casatorie, dar fara exagerari.

CITESTE semnificatia cifrelor pe pagina URMATOARE

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Fana

    2016-04-02T18:53:52+03:00 at 2016-04-02T18:53:52+03:00

    Si cel/cea car nu mai are serviciu de 20 de ani fiind pensionat, ce ia in calcul? casca gura (si maraie) la ceilalti? Dece nu sunteti seriosi si suferiti de muierism?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top