Connect with us

Revistateo.ro

Află ce zodie eşti în horoscopul spaniol şi ce spune aceasta despre tine 2

Stiri

Află ce zodie eşti în horoscopul spaniol şi ce spune aceasta despre tine

Horoscopul spaniol nu are 12 zodii ca cel al nostru, în schimb este guvernat de 9 semne zodiacale iar ziua în care te-ai născut dictează ce zodie te reprezintă şi nu luna naşterii, aşa cum se întâmplă în cultura noastră.

1. Toreadorul este reprezentat de persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 şi 20. Toţi cei născuţi în aceste zile sunt fiinţe independente, curajoase, ştiu ce vor să faca cu viaţa lor si nu au momente de ezitare. Le plac provocările, sunt dornice mereu să înveţe lucruri noi şi nu le este teamă de viitor. Trăiesc relaţiile amoroase cu intensitate şi sunt oneste. Vei observa că cei născuţi sub această zodie sunt persoane cu adevărat speciale.

CITEŞTE ŞI: CÂND VEI CUNOAŞTE FERICIRE ABSOLUTĂ, ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

2.  Flamencoul este reprezentat de persoanele născute în zilele de 2, 11, 28 şi 29. Nativii din această zodie, contrar aparenţelor, sunt oameni timizi. Nu se aruncă cu capul înainte, sunt foarte atenţi la detalii şi nu le place bârfa. Totodată, sunt cinstiţi, ceea ce înseamnă ca te poţi baza oricand pe ei. Nu au un succes profesional răsunător, dar sunt destul de norocoşi în anumite privinţe.

3. Maurul este reprezentat de persoanele născute în zilele de 3, 12, 21 şi 30. Nativii din aceasta zodie sunt dornici de adrenalină, îi atrag situaţiile extreme şi nu se tem de nimic. Sunt foarte activi, obosesc greu li au foarte multe hobby-uri. Le place sa fie înconjuraţi de persoane care au aceleaşi interese ca şi ei şi îşi fac foarte uşor prieteni.

4. Moara de vânt este reprezentată de persoanele născute în zilele de 4, 13, 22 şi 31. Persoanele născute în această zodie au o gândire pozitivă, sunt noncomformiste şi le place schimbările. Pot fi considerate cu adevărat speciale, pentru că sunt buni ascultători. Nu tolerează minciuna, iar în mediul profesional încearcă să ia mereu deciziile cele mai corecte.

5. Cidul  este reprezentat de persoanele născute în zilele de 5, 14 şi 23.  Nativii acestei zodii sunt sensibili, uneori emotivi şi sunt întotdeauna atenţi la detalii. Îşi exprimă cu uşurinţă trăirile şi sentimentele emoţionale şi sunt în căutarea iubirii adevărate. Nu le place minciuna şi au tendinţa să judece prea aspru. La locul de muncă nu sunt foarte bune în cea ce priveşte organizarea.

6. Garoafa roşie este reprezentată de persoanele născute în zilele de 6, 15 şi 24 .Precum garoafa, aceste persoane sunt foarte sensibile. Au nevoie de atenţie şi nu le place să interacţioneze cu persoane negativiste. Sar mereu în ajutorul oamenilor, comunică destul de uşor cu cei din jur şi nu refuză responsabilităţile. Se implică des în campanii umanitare şi sunt genul de persoane care pot conduce lumea.

7. Taurul este reprezentat de persoanele născute în zilele de 7, 16 şi 25. Cei născuţi în aceste zile nu pot fi asemănaţi cu cei născuţi în zodia Taurului din horoscopul tradiţional, pentru că sunt foarte diferite. Ei se ataşează foarte greu de persoane, nu îşi asumă riscuri şi nu sunt uşor de impresionat. Sunt sinceri şi sunt capabili să facă reale sacrificii în momentul în care se îndrăgostesc cu adevarat.

8. Mina iobata este reprezentată de persoanele născute în zilele de 8, 17 şi 26. Nativii acestei zodii sunt foarte spirituală, cred în karma şi vor mereu să facă ceea ce este bine şi corect. Sunt oameni veseli, chiar dacă au parte şi de experienţe mai puţin plăcute, rămân optimişti. Cei din jurul lor au multe de învăţat de la ei, pentru că sunt genul de persoane care au ce povesti şi împărtăşi.

9.  Sangria este reprezentată de persoanele născute în zilele de 9, 18 şi 27. Nativii din această zodie sunt persoane care iubesc tot ceea ce este unic şi frumos. Le plac aventurile şi implicit să călătorească, au înclinaţii artistice, iubesc muzica şi mâncărurile rafinate. Vor mereu să înveţe lucruri noi şi îşi fac prieteni foarte uşor. Nu sunt genul de oameni care să poarte ranchiună, chiar dacă uneori au parte în viaţă şi de trădări din partea altor persoane.

Sursa foto: reocities.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top