Connect with us

Revistateo.ro

verb

Stiri

Afla ce VERB iti defineste zodia

Fiecare zodie are o trasatura care predomina si care il face pe nativ sa actioneze intr-un anumit fel intr-o situatie data. Deci, ce verb te defineste?

Un singur cuvant iti defineste calitatile, defectele si determina deciziile pe care le iei in viata.

BERBEC – A FI

Pentru Berbec, sunt importante instinctele primare si energia inceputului. Esti dinamic si spontan si dai start actiunilor ca nicio alta zodie.

TAUR – A AVEA

Tot ce iti doresti este sa ai cat mai mult si sa te bucuri de tot ce inseamna bunuri materiale. Iti gasesti motivatia si energia in faptul ca vrei sa obtii cat mai multe lucruri

CITESTE SI: Cat de bine iti ascunzi emotiile, in functie de zodie

GEMENI – A GANDI

Este o zodie rationala, asa ca ceea ce te reprezinta este filosofia. Ai intotdeauna idei, iar ceilalti apeleaza la tine pentru sfaturii si solutii.

RAC – A SIMTI

Racul este controlat de sentimente, asa ca vei fi receptiv la tot ce este in jurul tau si trezeste emotii. Pentru ceilalti inspiri sensibilitate.

LEU – A LUPTA

Esti foarte determinat atunci cand iti doresti ceva si lupti pana in panzele albe. Nu te dai inapoi de la nimic ce te poate ajuta sa iti atingi scopul si esti plin de energie cand esti motivat.

FECIOARA – A ANALIZA

Esti tot timpul atent la ceea ce se intampla in jurul tau si te implici in rezolvarea problemelor, daca stii ca poti ajuta. Celor din jur le oferi stabilitate si luciditate.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top