Connect with us

Revistateo.ro

zodiacul greciei antice

Stiri

Află ce simbol eşti în ZODIACUL GRECIEI ANTICE

Spre deosebire de cel după care ne ghidăm azi, zodiacul Greciei Antice are doar 10 semne vechi, axate pe latura negativă a omului.

RECOMANDARE: SUPER TEST: Cât de mulţumit eşti de tine? Ai curaj să afli răspunsul?

Sfinx: 23 octombrie – 30 noiembrie. Zodiacul Greciei Antice spune că cel născut în această perioadă este rece, viclean şi egoist. Acesta va încerca mereu să-i păcălească pe ceilalţi şi va profita de orice moment pentru a se remarca. Chiar dacă este chibzuit atunci când vine vorba de bani, Sfinxul îi va ţine ascunşi la saltea, pentru a se bucura doar el de averea sa.

Minotaur: 1 decembrie – 7 ianuarie. Cel născut sub acest semn va duce o luptă acerbă pentru a fi la conducere, însă în zadar. Zodiacul Greciei Antice spune despre Minotaur că are tendinţa de a fura ideile altora, pentru a le prezenta ulterior ca fiind ale sale. Evident, acest lucru va genera o serie de conficte, mai ales pe plan profesional.

Centaur: 8 ianuarie – 12 februarie. După cum spun legendele, această creatură mitologică este jumătate om, jumătate cal. Pentru cel născut sub acest semn rezultă că este o fire ce îşi controlează cu greu ieşirile, dorinţele sexuale şi gelozia dusă uneori la extremă. Încearcă să nu se mai ghideze atât de mult după sentimente şi să acţioneze raţional, dar în zadar.

Harpie: 13 februarie – 18 martie. Conform legendelor, Harpia este o creatură ciudată, cu aripi şi ghiare mari, un adevărat simbol al răzbunării. Zodiacul Greciei Antice spune că un astfel de nativ este foarte duşmănos şi iartă greu, asta pentru că nu vrea să renunţe la sentimentele de nemulţumire şi invidie faţă de cei din jur. Singurele momente de fericire din viaţa Harpiei sunt atunci când alţii suferă.

Pegasus: 19 martie – 24 aprilie. În ciuda aerului pur inspirat de acest personaj mitologic, dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că eşti o fire îngânfată. Consideri că totul ţi se cuvine şi chiar că meriţi mai mult decât ai primit până acum. Nu-ţi place deloc rutina şi visezi la o viaţă plină de romantism, care însă nu mai apare…

Cerberus: 25 aprilie – 30 mai. Păzitorul porţilor iadului în mitologia greacă, această creatură spune despre tine că eşti ca un câine rău, gata să sară oricând la gâtul celui care îndrăzneşte să te contrazică. Nu concepi ca altcineva să aibă dreptate, motiv pentru care nu te poţi bucura de prea multe persoane în jurul tău.

Satir, 31 mai – 03 iulie. Acest personaj este şi el unul aparte, cu coarne şi picioare de ţap, acoperit cu păr pe tot corpul. Zodiacul Greciei Antice spune că cel născut sub acest semn caută mereu o relaţie de dragoste cu multe obstacole, în timp ce iubirea adevărată le stă fix în faţa ochilor, dar ei nu o pot vedea.

Sirenă: 4 iulie – 10 august. Una dintre cele mai râvnite zodiei era cea a Sirenei. Zodiacul Greciei Antice spune despre aceasta că poate să controleze totul cu farmecul ei. La fel ca personajul mitologic, cel născut sub acest semn este fermecător şi nimeni nu poate să-i facă faţă.

Griffin: 11 august – 15 septembrie. Jumătate leu – jumătate vultur, acest personaj era de necontrolat. Cel născut sub acest semn este o fire extrem de protectoare, care va da totul pentru a se asigura că cei dragi nu păţesc nimic rău. Tocmai din acest motiv acest nativ poate fi foarte periculos, iar cei care au avut conflicte cu el ştiu asta.

Himeră: 16 septembrie – 22 octombrie. Cap de leu, corp de capră, coadă de şarpe. Aşa arăta o Himeră, conform mitologiei antice. Asta înseamnă că cel născut în această perioadă este foarte greu de înţeles de cei din jur. Mai mult, din cauza impocriziei, acest nativ nu va fi văzut niciodată ca o persoană demnă de încredere.

Sursa foto ancieastro.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top