Connect with us

Revistateo.ro

Aeroportul Otopeni face cateva precizari referitoare la pana de curent

Stiri

Aeroportul Otopeni face cateva precizari referitoare la pana de curent

Aeroportul Otopeni a suferit astazi o pana scurta de curent, in urma unor informatii aparute la televiziuni reprezentatii aeroportului fac cateva precizari, intr-un comunicat de presa remis catre Air24.ro.

Avand in vedere stirea, aparuta pe postul Romania TV si preluata in mass media, conform careia astazi, pe aeroportul Henri Coanda s-ar fi produs o pana de curent care ”a dat peste cap toata activitatea”, facem urmatoarele precizari:

1. Traficul de pasageri s-a desfasurat normal, fara intreruperi, pe intreaga durata a zilei de azi, 1 august.

2. La ora 8.10 s-a produs o intrerupere parțiala in alimentarea electrica a terminalelor de pasageri, intrerupere care a durat mai puțin de 5 minute. Toate sistemele si echipamentele au redevenit 100% funcționale in 10 minute. Procesarea pasagerilor si bagajelor acestora s-a derulat normal, fara intreruperi.

3. Aeroportul Henri Coanda dispune atat de generatoare care asigura alimentarea continua a consumatorilor prioritari, cum ar fi sistemele de balizaj si de dirijare a aeronavelor, cat si de sisteme UPS si generatoare pentru alimentarea celorlalte echipamente, in mai puțin de 5 minute de la producerea unei pene de curent.

FOTO: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top