Connect with us

Revistateo.ro

Star

Adevărul despre relația dintre Melania și Donald Trump a ieșit la iveală. Totul a fost publicat într-o carte explozivă

Michael Wolff a scos o carte în care relatează lucruri pe care opinia publică nu le știa despre cele mai importante și intime discuții avute între președintele SUA și Melania Trump din timpul campaniei din anul 2016.

După ce mai multe publicații au scos din arhivă imaginile cu Melania în pielea goală (iulie 2016) de pe vremea când se numea Knauss și era un model de succes din Slovenia, Trump a luat-o pe soția lui deoparte și i-a spus că va pierde alegerile, susține scriitorul Wolff.

Melania a trecut printr-o criză matrimonială fără precedent în timpul campaniei dintre Trump și Hillary Clinton și l-a întrebat la modul cel mai serios pe soțul ei dacă viitorul lor va fi așa, plin de discuții, de nervi, de certuri insuportabile.

De altfel, au existat zvonuri nenumărate conform cărora Melania nu și-ar mai dori să continue căsnicia cu soțul ei tocmai pentru că acesta o vedea principalul punct slab pentru care ar fi putut pierde alegerile.

Mulți sociologi și jurnaliști cred astăzi contrariul: relația cu Melania și loialitatea de care prima doamnă a Americii a dat dovadă tot anul trecut, dar și în 2016, în timpul alegerilor, au mai spălat puțin imaginea afaceristului implicat într-o serie de controverse.

Melania Trump e la capătul puterilor. Soția președintelui Americii trece prin clipe foarte grele.

Rolul de primă doamnă îi limitează multe dintre acțiunile pe care ar vrea să le facă, practic viața ei este limitată de protocolul pe care prima doamnă trebuie să-l respecte.

Când s-a măritat cu Donald Trump, Melania nu își imagina niciodată că soțul ei va ajunge președinte. S-a bucurat enorm, însă acum trăiește o adevărată dramă.

Realizatoarea emisiunii „Morning Joe”, Mika Brzezinski, prietenă cu Melania, a mărturisit că femeia are „cel mai groaznic loc de muncă din lume”.

Prezentatoarea tv a dezvăluit că Melania suportă linșajul la care este supusă zi de zi de dragul fiului ei, Baron, în vârstă de 12 ani.

„Nu am mai vorbit cu ea de foarte multe luni, însă dacă intuiția mea este corectă, nu cred că va mai rezista mult”, a spus Mika.

„Este trist atunci când oamenii își dau cu părerea și aleg să comenteze despre mine și despre familia mea, în special atunci când nu mă cunosc”, a declarat reprezentantul Melaniei pentru tabloidul Daily Mail.

Imediat după ce a ajuns la Casa Albă, pe Internet s-a popularizat hashtagul #FreeMelania (Melania Liberă), în semn de solidaritate cu aceasta.

Discursul lui Donald Trump de la investitura. Ce a declarat noul presedinte al Americii

Discursul lui Trump de la investitura a fost difuzat de televiziunile din toata lumea. Donald Trump a susținut primul discurs ca președinte al Statelor Unite ale Americii. Republicanul a devenit, vineri, 20 ianuarie, cel de-al 45-lea președinte al SUA.

Domnule șef al curții supreme, domnule președinte Bush, Obama, oameni ai lumii, vă mulțumesc. Noi cetățenii Americii suntem aici într-un mare efort național pentru a ne reconstrui țara și a ne ține promisiunile făcute. Vom hotorî care va fi drumul Amercii pentru multi, multi ani.

La fiecare 4 ani ne adunam pe aceste trepte pentru a face un transfer pasnic de putere. Multumim familiei Obama pentru acest transfer. Au fost extraordinari.

Nu este vorba doar de un transfer de putere de la administrație la alta, de la un partid la altul, vă dăm puterea înapoi vouă, poporului. Pentru prea multa vreme un grup mic a condus iar costurile le-a suportat poporul. CITESTE CONTINUAREA DISCURSULUI AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top