Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu povesteste cum e sa fii mama

Stil de viata

Adela Popescu povesteste cum e sa fii mama

Adela Popescu a nascut pe 11 iunie anul acesta o minunatie de baiat: Alexandru. Actrita si prezentatoarea tv le-a povestit fanilor, prin intermediul blogului ei, prin ce a trecut in primele zile dupa ce a nascut: de la emotiile de a lua copilul in brate pana la primul alaptat.

„Mi l-au adus in salon infasurat intr-un prosopel albastru. Nu trecusera 40 de minute de cand nascusem. Eram inca ametita, teribil de obosita si tot ce imi doream era sa dorm. in clipa in care l-am vazut cuibarit in bratele mele, caci abia acum il vedeam cu adevarat, am inceput sa plang si in acelasi timp sa scot, parca cu alt glas, acela de mama, cuvinte ce se faceau punte intre noi doi.

Lui Alexandru nu i-a placut deloc sanul meu stang. Pur si simplu. Cu dreptul nu avea nimic, dar nici nu prea stia ce sa faca cu el. il molfaia in fel si chip, il pupa, il voia, il dezmierda, dar habar nu avea cum sa se „prinda” corect de el. Caci va spun din toata inima, pe locul doi ca importanta dupa aparitia lactatiei este sa va invatati puiul sa se ataseze corect la san. O prindere gresita aduce prapadul dupa ea. Dureri cumplite, refuzul vostru sistematic de a-l mai hrani, si inevitabil incetarea lactatiei.

Ce a ascuns Adela Popescu despre sarcina ei

TOTUL DESPRE BAIETELUL ADELEI POPESCU

„Minunea s-a intamplat intr-o dimineata pe la 4:00 atunci cand asistenta mi l-a adus pe pici si mi-a propus sa incercam o noua pozitie de alaptare, el pe spate si eu intinsa intr-o parte. A insistat sa folosesc un mamelon de silicon pe care il refuzasem sistematic, dar pe care, din lipsa de speranta, acum ma hotarasem sa il incerc. Pentru prima data Alexandru a mancat de la sanul stang. Aproape mi-au dat lacrimile de fericire. Eram atat de incantata ca nici nu mai simteam rana ce se instala la celalalt san.

Vezi, bebe, e asa cum ti-am promis, continui sa am o singura responsabiliate, viata ta! Mai utila si mai cu sens nu m-am simtit niciodata, puiul meu. Da, iubirea mea, da inima mea, mama e aici… Aceasta este povestea mea, poate seamana cu a voastra, poate este diferita.”, a scrie Adela Popescu pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top