Connect with us

Revistateo.ro

Acuzata ca a omorat o lebada. Ce a facut femeia, de fapt

Stiri

Acuzata ca a omorat o lebada. Ce a facut femeia, de fapt

O femeie este acuzata ca a omorat o lebada, desi nu exista nicio informatie relevanta sau proba impotriva acesteia. Vezi ce a facut, de fapt, femeia din imagine.

O turista bulgaroaica ar fi ucis o lebada in timpul unei excursii in Macedonia, scriu jurnalistii de la macedoniaonline.eu. Turista facea parte dintr-un grup mai mare de excursionisti si a vizitat lacul Ohrid, unde a intalnit aceasta pasare protejata de lege.

Imaginea s-a viralizat pe Internet la scurt timp dupa ce femeia a postat fotografia pe Facebook. Din declaratiile martorilor reiese ca femeia a omorat o lebada, chiar daca nimeni nu a vazut momentul exact in care pasarea murise.

Filmul evenimentului

Tanara bulgaroaica era intr-o excursie in Macedonia, acolo unde vizita mai multe obiective turistice impreuna cu un grup numeros de turisti.

A murit de cancer ovarian dupa ce a folosit un produs de ingrijire corporala la indemana tuturor

A murit Joe Alaskey, omul care ne-a marcat copilaria

Unul dintre locurile unde au ajuns turistii este lacul Ohrid, loc in care pot fi admirate o serie de specii rare, unele protejate de lege precum lebedele.

Femeia s-a apropiat de o lebada dorind sa faca o fotografie cu ea si a tarat-o pe mal pentru un selfie. Lebada nu a reactionat deoarece era obisnuita cu oamenii si parea sa fie in viata in momentul in care turista s-a fotografiat cu ea.

Ceilalti excursionisti care au vizitat lacul sustin ca lebada a murit imediat dupa ce turista a facut poza si a plecat.

Pe Internet au aparut numeroase comentarii in legatura cu gestul femeii: unii o condamna si spun ca este vorba despre un act criminal, altii ii iau apararea si scot in fata inclusiv ipoteza unei conspiratii. Si anume, lebada ar fi fost ucisa de altcineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top