Connect with us

Revistateo.ro

Această băutură comună distruge tiroida. Tu o consumi?

Sanatate

Această băutură comună distruge tiroida. Tu o consumi?

În ciuda dovezilor care demonstrează contrariul, orientările nutriționale principale i-au făcut pe americani să consume lapte de soia. Dar laptele de soia nu este o alegere sănătoasă. Prin consumul de lapte de soia nu vă faceți o favoare, vă distrugeți sănătatea. Vă sfătuim să aruncați o privire la aceste motive pentru care ar trebui să evitați laptele de soia.

TOP 10 motive pentru care e bine să eviți laptele de soia

Soia conține cantități mari de toxine naturale sau „antinutrienți”. Doar două pahare de lapte de soia zilnic poate modifica semnificativ ciclul menstrual al unei femei.

S-a dovedit că soia crește nevoia organismului de vitamina B12 și vitamina D.

Soia conține, de asemenea, hemaglutinină, o substanță care promovează cheagul de sânge, care determină acumularea celulelor roșii din sânge.

99% din soia este modificată genetic. Aceasta conține una dintre cele mai mari contaminări cu pesticide dintre toate alimentele.

Soia și produsele din soia conțin niveluri ridicate de acid fitic, care inhibă asimilarea calciului, magneziului, cuprului, fierului și zincului.

Alimentele din soia conțin niveluri ridicate de aluminiu toxic, care afectează negativ sistemul nervos al rinichilor și a fost legat de declanșarea bolii Alzheimer.

Soia conține un compus asemănător cu vitamina B12, care nu poate fi procesat de corpul uman. Astfel, alimentele din soia pot contribui la deficiența B12.

Proteinele din soia fragile sunt expuse la temperaturi ridicate în timpul procesării, pentru a face izolat de proteine ​​din soia și proteine ​​vegetale texturate, făcându-le periculoase pentru digestia umană.

Soia conține isoflavone toxice. Această toxină duce la creșterea cancerului mamar existent, arătând riscul consumării de produse din soia dacă o femeie are cancer la sân.

Soia conține estrogeni din plante, numiți fitoestrogeni, care perturbă funcția endocrină și duc la infertilitate și cancer la sân la femei.

Laptele de soia conține Caragenan (E 407)

Multe studii științifice au constatat că acest extract din alge de tip alimentar poate provoca inflamații gastro-intestinale, ulcer, leziuni și chiar cancer de colon, la animalele de laborator. În plus, studiile recente finanțate de Asociația Americană a Diabetului au legat consumul de caragenan de tip alimentar la rezistența la insulină și intoleranța la glucoză, la șoareci.

Sursa: bbncommunity.com

RECOMANDARE: Doctor MIT avertizează: Ține cu dinții de tiroida ta! Greșeala pe care mulți o fac

Doctorul Bogdan Ivănescu a vorbit despre adevărul din spatele miturilor ce spun că te poți îngrășa fără să mănânci nimic sau că dieta hiperproteică este cea mai bună cale de slăbit. Medicul spune că în aceste subiecte un rol important îl au hormonii. Medicul avertizează de ce este bine să ții cu dinții de tiroidă.

Tiroida, glanda vitală pentru organism

„Tiroida este foarte importantă pentru viață. Se asigură că celulele din corpul tău funcționează corect? Te păzește de depresie? Îți păstrează aspectul fizic plăcut? Sau le face pe toate acestea?

Fără tiroidă te îngrași și faci ceea ce medicii numesc „spaimă înghețată”. Adică grăsimea ce se acumulează în spatele globului ocular, îi face să iasă în afară. În timp ajungi depresiv, iar celulele din organism nu-și mai fac treaba. Deci tiroida este vitală.”

Tiroida te ține în viață frumos și fericit. Cum reușește?

„Tiroida ne controlează absolut fiecare celulă din corp prin intermediul hormonilor.”

Care sunt hormonii tiroidieni?

„T3 și T4 sunt hormoni tiroidieni. T3 este TRIIODOTIRONINA și T4 este tiroxina. Aceștia sunt stocați în foliculii din lobii tiroidieni, care sunt stocați în sânge, ajung în celulele noastre unde fac ceva incredibil de important. Acești hormoni sunt mesageri din partea tiroidei și îi spun celulei când să mănânce și când să respire.

CITEȘTE ȘI: Ce intrebari trebuie sa iti pui ca sa afli daca ai probleme cu tiroida

Acești hormoni îți măresc ritmul cardiac când e nevoie, arderile celulare și creșterea organismului. Tiroida reglează metabolismul.”

Medicul ne sfătuiește să avem grijă de corpul nostru, să facem sport și să fim atenți la alimentație. Toate funcțiile din corp sunt legate unele de altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top