Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

A pus ouă în capacele de la borcan și a ieșit ceva delicios! Încerci și tu?

Internetul e plin de trucuri și de rețete culinare, iar unele dintre ele chiar merită încercate.

Într-un videoclip postat de Youtube suntem învățați cum să facem ca ouăle preparate în tigaie să aibă un aspect frumos.

Ai nevoie doar de două capace de la borcan goale pe mijloc și de un instrument cu care să întorci capacele.

CITESTE SI: Așa se curăță corect mobila tapițată și covoarele

Aspectul omletei tale sau a ochiurilor de ouă va fi unul interesant și vei reuși să îi surprinzi pe cei dragi la micul dejun. Iată mai jos videoclipul care a devenit viral!

Iată și o rețetă de ouă cum n-a văzut Parisul!

E timpul sa trecem dincolo de retetele clasice, dincolo de ce stim de la bunicii sau parintii nostri. Daca vrei sa iti surprinzi musafirii sau copiii cu ceva inedit, incearca ouale bagheta. Iti spunem cum se face o reteta pe care n-a vazut-o Parisul!

Felul in care arata platoul cu mancare conteaza foarte mult, mai ales daca vrei sa ii impresionezi pe cei din jur. Nu e musai sa faci desene in farfurie cu ajutorul sosurilor sau sa decorezi in stil minimalist platoul daca nu te pricepi la asta. E mai sigur sa folosesti alimentele pe care le ai la dispozitie si sa le transformi in ceva artistic, cum este cazul retetei de fata.

Pentru a obtine un ou urias, cilindric, ai nevoie, in realitate, de mai multe oua. Iti trebuie un vas cilindric rezistent la fiert.

Separa albusurile de galbenusuri, in doua vase diferite. Incalzeste vasul cilindric aproximativ 5 minute. Pune albusurile amestecate in cilindrul incalzit si lasa-l in oala 25-30 de minute. Dupa aceea, foloseste-te de un alt tub pentru a scoate mijlocul, unde se vor pune galbenusurile.

Pune apoi galbenusurile batute in interior si lasa oul gigant la fiert alte 20 de minute. La final, vei obtine un ou bagheta pe care il vei putea taia rondele. Cum ti se pare reteta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top