Connect with us

Revistateo.ro

Desiree Fairooz a fost arestată dintr-un motiv aparent banal. Riscă să stea după gratii timp de un an. Află povestea femeii.

Inedit

A fost arestată dintr-un motiv aparent banal și riscă un an de închisoare. Cazul poate fi unic în lume

Desiree Fairooz, în vârstă de 61 de ani, este femeia care riscă să stea un an în închisoare dintr-un motiv aparent banal. Femeia poate sta după gratii pentru că a râs. Mai jos vei găsi povestea acesteia.

A fost arestată dintr-un motiv aparent banal și riscă un an de închisoare. Cazul poate fi unic în lume

Desiree Fairooz a început să râdă în timp ce avea loc audierea de confirmare lui Jeff Sessions, procuror general. Potrivit procurorilor, femeia a fost găsită vinovată pentru că râsul ei a reprezentat încercarea de a „împiedica, întrerupe şi deranja atmosfera disciplinată”.

Femeia a fost condamnată după un proces care a avut loc la Curtea Supremă din Statele Unite ale Americii, ce are sediul la Washington. Desiree Fairooz a declarat pentru New York Times că se simte dezamăgită. De asemenea, a spus că încă este devreme pentru a se vorbi despre un apel.

„Am simţit că este responsabilitatea mea, ca cetăţean, să-mi exprim părerea contrară faţă de învestirea procurorului Sessions chiar la audiere, pentru că acesta este un bărbat care promovează politici anti-imigranţi, anti-LGBT, care a votat împotriva mai multor măsuri pentru protejarea drepturilor civililor şi care glumeşte pe seama grupului Ku Klux Klan, o organizaţie ce proclamă supremaţia teroristă a rasei albe”, a spus femeia în timpul unei declarații publice, înainte de a se afla verdictul, potrivit gândul.info.

CITEȘTE ȘI: Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

Când a apărut propunerea ca Jeff Sessions să fie procuror general, mai multe persoane și-au arătat nemulțumirea. Lui Jeff Sessions, fost senator de Alabama i s-au adus de-a lungul timpului mai multe acuzații. Conform acuzațiilor, în trecut, bărbatul și-a exprimat opiniile rasiste.

Femeia care a râs în timpul audierii de învestire riscă să stea un an după gratii. Acesta ar putea fi unicul caz din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top