Connect with us

Revistateo.ro

diagnosticul

Inedit

A facut o poza de pe patul de spital. Zambetul ei ascunde diagnosticul crunt

Dupa ce a facut un accident cu bicicleta, a primit diagnosticul: nu va mai putea merge. Totusi, femeia a ramas o sursa de inspiratie si de energie pozitiva.

Si-a rupt spatele dupa ce a facut un accident cu bicicleta, iar la spital a aflat ca este paralizata. Ce a facut aceasta femeie este imaginea pura a optimismului: si-a facut un selfie pe patul de spital si a anuntat public diagnosticul, pe o retea de socializare.

CITESTE SI: Povestea INCREDIBILĂ a unei femei aflată în comă 42 de ani

Le-a zis prietenilor ca totul este bine

Femeia a postat pe Facebook un mesaj catre prietenii ei, prin care le spunea despre accidentul cu bicicleta si ca are clavicula si aproape toate coastele rupte si le-a dat si diagnosticul crunt: pentru ca are spatele rupt, nu va mai putea merge. A dat dovada de un simt al umorului si un optimism fantastic spunand ca nu vrea sa intristeze pe nimeni pentru ca nu va mai putea merge, caci va participa la curse in scaunul cu rotile.

CITESTE SI: VIDEOCLIP VIRAL. Povestea EMOȚIONANTĂ a unui tată care își minte zi de zi fetița, și ea știe asta

Amanda Newton are varsta de 44 de ani si are 4 copiii. A dat dovada de taria pe care doar o mama o poate avea si a trecut imediat peste diagnosticul conform caruia nu va mai putea merge si asteapta noi aventuri, din pacate, in scaun cu rotile.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top