Connect with us

Revistateo.ro

Prognoza meteo pentru 5 zile. Se intoarce gerul!

Stiri

Prognoza meteo pentru 5 zile. Se intoarce gerul!

Prognoza meteo a fost actualizata, iar vestile venite de la meteorologi nu sunt tocmai placute. Se intoarce gerul aproape in toata tara. Vor fi temperaturi de pana la -22 de grade in urmatoarele 5 zile.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis azi dimineata o informare meteo. Vor fi nopti geroase mai ales in estul si sudul Romaniei. Avertizarea este valabila pana marti, 14 februarie.

In perioada 9-14 februarie, se vor inregistra temperaturi negative de pana la -22 de grade, in regiunile intracarpatice. Temperaturile se vor situa in restul regiunilor intre -17 si -10 grade. Vor fi -20 de grade in special in zonele de depresiune din estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei.

Precizarea ANM

„In cursul zilei de joi, 9 februarie, vor fi ninsori slabe cantitativ in Moldova, Muntenia si Oltenia, dar si in zonele de munte. Vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice spulberand trecator zapada. Pe arii restranse in sud-vest vor mai fi depuneri de polei”, se arata in comunicatul ANM.

In Bucuresti, in noptile urmatoare se vor inregistra minime de pana la -13, -14 grade Celsius. In Oltenia vor fi minime de pana la -7 grade, iar in vestul Transilvaniei temperaturile nu vor urca de -6 grade Celsius.

CITESTE SI: Cum afecteaza frigul tensiunea arteriala

Si in Dobrogea va fi destul de frig. Temperaturile vor fi cuprinse intre 1 si -6 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top