Connect with us

Revistateo.ro

Nu exista ceva mai simplu de facut si mai bun decat un sandwich, mai ales daca el contine si maioneza. Insa stiati ca acest sos alb are mai multe utilizari?

Stil de viata

8 utilizari surprinzatoare ale maionezei

Maioneza poate fi folosita chiar si pe post de produse cosmetice, insa nu numai. Iata 9 moduri de a utiliza sosul alb, pe care, cu siguranta, nu le-ai auzit niciodata.

Tratament pentru piele

Maioneza este foarte buna pentru a imbunatati nivelul de umiditate al pielii. Se pune o lingura de maioneza pe pielea uscata si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Apoi sterge cu un prosop umed si aplica lotiune de corp.

Citeste si: TRUCURI UTILE: Cum sa prepari MAIONEZA fara sa o TAI

Citeste si: Cum se face maioneza fara ulei

Sterge urmele de cerneala

Daca aveti copii si ei obisnuiesc sa scrie pe pereti si nu gasesti o metoda de a le sterge, cu siguranta nu te-ai fi gandit sa incerci cu maioneza. Pune maioneza pe un burete si freaca pe peretele unde exista urmele de cerneala si apoi lasa sa actioneze 5-10 minute. Sterge cu buretele umed si vei fi uimit sa constati de modul rapid in care culoarea dispare.

Balsam de par

Acest lucru poate iti suna ciudat, dar merita sa incerci. Spala-ti parul si usuca-l ca de obicei, apoi maseaza scalpul cu o lingurita de maioneza. Lasa sa actioneze timp de o ora inainte de a spala parul din nou, dar cu o cantitate mai mica de sampon. Mirosul ar trebui sa dispara si maioneza iti va lasa parul sanatos si stralucitor.

Unghii sanatoase

Acum ca parul tau este ingrijit este timpul sa te ocupi de unghii. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci unghiile in maioneza pentru cateva minute. Acest truc le va ajuta sa se intareasca si sa arate fabulos.

Clapele pianului stralucesc

Daca aveti un pian cu clape de fildes, dar acestea s-au ingalbenit, cu siguranta nu ai folosit maioneza. Aplica maioneza, in cantitate mica, pe clapele patate de vreme si lasa sa actioneze 5 minute, dupa care spala cu grija. Vei fi uimit cand vei vedea cum vor straluci ulterior!

Ingrijirea mobilei

Mobilierul din lemn masiv poate fi dificil de curatat, insa maioneza va deveni cel mai mare ajutor al tau. Daca aplici o cantitate mica de maioneza si astepti cateva minute, lucrurile se vor schimba. Important: testeaza mai intai pe o suprafata mica, pentru ca nu functioneaza pentru orice tip de lemn. Pune maioneza pe un servetel si intinde-o. Iata mai jos trucul:

Inlaturarea inelelor blocate pe deget

Ti se umfla degetele in timpul verii si iti este imposibil sa scoti inelele? Maioneza este remediul. Ia putin sos alb si freaca-l in jurul inelului in timp ce rasucesti.

Ingrijirea plantelor

Acest truc este cat se poate de real. In cazul in care frunzele plantelor au un aspect trist, sterge-le cu maioneza. Vei vedea ca plantele vor straluci din nou!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top