Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care le face ORICE PERECHE de ÎNDRĂGOSTIȚI

Cuplu

7 lucruri pe care le face ORICE PERECHE de ÎNDRĂGOSTIȚI

O pereche de îndrăgostiți se face cunoscută de la distanță. Îi recunoști prin complicitatea lor, prin felul în care își privesc, se ating, se joacă și își vorbesc, uneori chiar în văzul lumii. Sunt însă lucruri, dincolo de cele evidente, pe care orice pereche de îndrăgostiți le bifează.

ÎMPART DUȘUL
Dacă două persoane se iubesc cu adevărat au suficientă încredere și respect unul față de celălalt încât să lase pudoarea la o parte și să facă duș împreună, arătându-se unul celuilalt așa cum l-a lăsat mama natură. Poate fi ceva mai frumos și mai natural?

CITEȘTE ȘI: CE NU VOR ÎNȚELEGE FEMEILE NICIODATĂ LA BĂRBAȚI

DORM ÎN POZIȚII INCOMODE
Perechile de îndrăgostiți au suficientă înțelegere unul față de celălalt încât să se trezească cu mâna pe capul celuilalt sau chiar încolăciți de-a dreptul în pat.

VĂD ÎMPREUNĂ UN SHOW TV, CHIAR DACĂ SE AFLĂ LA DISTANȚĂ
Atunci când doi iubiți stau la distanță, din diferite motive (job, școală etc), se uită amândoi la același serial sau emisiune tv tocmai pentru a avea și alt motiv de discuție, simțindu-se astfel conectați prin intermediul respectivei producții de televiziune.

VORBESC ORE ȘI ORE
Două persoane care se iubesc au despre ce vorbi, fapt pentri care nu ezită să epuizeze toate subiectele posibile și apoi să o ia de la capăt.

SE ÎNȚELEG DINTR-O PRIVIRE
Nu e nevoie de foarte multe dovezi de iubire sau explicații cât Biblia. Doi îndrăgostiți vor ști să comunice doar uitându-se unul în ochii celuilalt.

ÎȘI FAC PLANURI BEAUTY UNUL CELUILALT
Fata spune: Te-aș tunde într-un fel super cool iar băiatul o roagă să-și schimbe rimelul sau rujul. În orice pereche de îndrăgostiți va exista această colaborare sau recomandări date unul celuilalt pe probleme de frumusețe și stil.

MĂNÂNCĂ ÎMPREUNĂ
Chiar dacă nu au mereu aceleași gusturi în materie de mâncare, totuși îndrăgostiții mănâncă împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top